1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Gothacker, Październik 16, 2011.

  1. Gothacker

    Gothacker Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 16, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sosnowiec
    Witam. Mam pewien problem. Aktualizowałem konsole miałem LT1.9 i oczywiście przeróbka poszła papa ...
    I tu moje pytanie.. skoro aktualizacja nie zawiesiła się i xbox dalej lata to czy mogę spokojnie aktualizować do 13604 ? ( teraz mam 13599 )
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Przy 1.9 nie powinno ci go wykasować chodź czasem się tak zdarzało
    Co do dalszej aktualizacji to nie będzie problemu
     
  4. Gothacker

    Gothacker Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 16, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sosnowiec
    I Ostatnie pytanie czy jeśli przeróbka została usunięta moja konsola została oflagowana ? ( Ja nie gram na XBL tylko często się loguje i pobieram demka TYLKO )
     
  5. Gothacker

    Gothacker Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 16, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sosnowiec
    Pomoże ktoś? Na prawdę potrzebuje szybko odpowiedzi ..
     
  6. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    jezeli w trakcie aktualki byles podpiety do neta to jest mozliwosc ze masz flage
     
  7. Gothacker

    Gothacker Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 16, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sosnowiec
    Niestety byłem podpięty :( Ale Aktualizacja przebiegła 100% pomyślnie z tym że straciłem Lt 1.9 i 40 zł :(
    Z tego co rozumiem nikt nie wie czy flage dostaje czy nie dostaje po aktualizacji dasha ?
     
  8. MuchaPolska

    MuchaPolska Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    142
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Aby uzyskać odpowiedź na 100% zapytaj Microsoft. Skąd mamy wiedzieć takie rzeczy?
     
  9. 87grzes

    87grzes Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 8, 2010
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Piekary Śląskie
    Witam pisze tutaj bo mam pytanie co do dasha 2.0.13604.0
    Otoż mam LT+ 1.9 z dashem z gry dragon age 2 i chciałbym wgrać ww dash tylko jestem ciekaw czy ten dash usunie mi przeróbkę?? wiem ze może laikowi pytanie ale przeszukując forum spotkałem się z rożnymi odp w stylu ze nie usuwa LT+ 1.9.1 potem właśnie ze od lt+1.9 nie usuwa sam już nie wiem a chciałbym pograć w PES 2012
     
  10. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    jednym usuwa innym nie ale nie wiadomo od czego to zalezy jak chcesz to ryzykuj najwyzej wgrasz sobie lt+ 2.0 , predzej czy pozniej i tak cie to czeka
     
Wczytywanie...

Poleć forum