1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

aktualizacja

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez keppel123, Październik 16, 2011.

  1. keppel123

    keppel123 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mam problem z aktualizacja xboxa 360 probowalem przez pendrive i przez xbox live i ciagle wyskakiwal mi blad i jakis kod chcialem pograc w batman arhkam city ktorego dopiero pobralem ale nie moge bo musze miec aktualizacje blagam pomocy nie wiem juz co robic :/ moj dash to 12xxxxx i czy na nim juz nie pogram w zadne nowe gry??!?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rogerus

    Rogerus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    wgraj najnowszą przeróbkę i najnowszego dasha a będzie wszystko śmigać.
     
  4. szmelc

    szmelc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    109
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    twoj dash to 12xxxx i co dalej? jaki ixtreme? arkham asylum to dosc stary tytul powinien dzialac bez problemu.
     
  5. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Wgrać oryginalny fw napędu, zaktualizować, przerobić.
     
  6. keppel123

    keppel123 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    sory arkham city sory sory arkham asylum mi dziala wlasnie
     
  7. keppel123

    keppel123 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a jak wgrac przerobke pewnie lt 2.0 ale jak bo dasha nowego nie moge wlasnie wgrac bo wyskakuje mi blad i ten kod jakis
     
  8. Mar66

    Mar66 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam mam pytanie mam xboxa falcon w xboxie siedział orginalny naped hitachi tera mam liteona lt+2.0 i dasha 2.0.13599.0 chce uruchomić nowego batmana arkan city ale musze zaktualizować konsole do nowszego dasha czy jak wgran tego dasha nowego z pena płyty czy wyskoczy mi bład aktualizacji jak mam inny napęd i czy skasuje mi lt jak miałem wcześniej hitachi 79 ?? czy moge spokojnie zaktualizowac do nowego dasha prosze o odpowiedz dzięki i pozdrawiam
     
  9. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    na tym dashu batman chodzi ale jak masz podmieniony naped niewiem czy Ci rusza gry z xgd3 czyli takze batman.
     
Wczytywanie...

Poleć forum