1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Dante168, Grudzień 27, 2011.

  1. Dante168

    Dante168 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hej mam małe pytanko.
    Mam przerobionego klocka i ściąłem sobie ostatnimi czasy Batmana AC i jak wsadzam płytę to pisze mi że potrzebuje jakąś aktualizacje.
    Nie znam sie na tym zbytnio wiec pytam was koledzy o jaka Aktualizacje chodzi??


    Z góry dzięki Dante :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  4. Dante168

    Dante168 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobra kolego wgrałem tego nowego Dasha 2.0.12416 i nie chca mi teraz nawet starsze gierki dziłać co zrobić
     
  5. denio150

    denio150 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Najprawdopodobniej nowa aktualizacja usunęła Ci przeróbkę.
     
  6. Dante168

    Dante168 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aha czyli wszystko jasne Dzięki
    Mam jeszcze jedno pytanie jeśli przerobie teraz na LT 2.0 To wszystkie nowsze gry bedą mi śmigać
     
  7. fifi88

    fifi88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    391
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielawa
    Tak, bez problemu powinno działać.
     
  8. Dante168

    Dante168 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Oki czyli nie ma innego wyjścia jak na nowo przerobić
    I tak z innej beczki nie wie ktoś może kto ma jakiś serwis lub ktoś co przerabia tak z okolic Piekar Śląskich
    Szukałem ale jakoś nie mogłem nikogo znaleźć
     
  9. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    Dział: Giełda - Usługi...

    PS. Potrzebujesz LT 3.0 :p

    Sent from my U20i using Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum