1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Adix7, Wrzesień 1, 2012.

  1. Adix7

    Adix7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gdy odpaliłem Sleeping Dogs, prosił o aktualkę, więc zaktualizowało mi do 14719. Uruchamiam więc grę i pojawia się komunikat "płyta nie obsługiwana". Dodam, że gram zawsze offline, a po aktualizacji działa Sniper Elite V2, a więc gra xgd2.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Jest gdzies temat na forum co zrobicc zeby xgd3 dzialaly po aktualizacji dasha.

    Wysłano z X8 z użyciem Tapatalk
     
  4. Baloon 360

    Baloon 360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    276
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jaką masz przeróbkę i jaką nagrywarką nagrywałeś grę Sleeping Dogs.
     
  5. Adix7

    Adix7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    LT 2.0, nagrywane zwykłą nagrywarką samsunga
     
  6. Baloon 360

    Baloon 360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    276
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  7. Adix7

    Adix7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Napęd Liteon. Wszystkie gierki z xgd3 włącznie dotychczas mi działają.
     
  8. Maxi178PL

    Maxi178PL Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2012
    Posty:
    220
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    OPOLE
    Nagrać nagrasz na zwyklej, kolega tez nagrywal na zwyklej plyty verbatimy sleep dogs i mu chodzi, a jaka plyta nagrywales?
     
  9. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    niby jest myk ze włączeniem MP3 jak płyta bedzie wirować;))
    ale offline oczywiście
     
  10. Adix7

    Adix7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płyty Platinum. 2 płytki poszły do kosza, przy trzeciej instalowało się na HDD do 48%. Dzisiaj, po kilku resetach i czyszczeniu cache gra się uruchomiła, ale zawsze zawiesza się w momencie wczytywania początku gry. Nagram jeszcze raz na verbatimie,jak nic się nie zmieni to dam sobie chyba z tym spokój.
     
  11. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    48% gra nie przechodzi weryfikacji i dlatego z hdd nie polecisz a w dodatku jeszcze zwykla nagrywarka :) odpusc sobie jedynie z dvd poleci
     
Wczytywanie...

Poleć forum