1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacja

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez DapperGizmo22, Październik 3, 2012.

  1. DapperGizmo22

    DapperGizmo22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Białystok
    Wczoraj mój brat chciał odpalić nową grę którą nie dawno kupiłem od kolegi (pirat) Max Payne 3. Jak jak chciał ją odpalić to gra chciała prosić o jakąś aktualizacje i brat się zgodził na nią. Po Aktualizacji i resecie xboxa pojawiło się nowe Menu. Posiadam CHYBA* LT 2.0 gra max payne 2 nie działa bo wyskakuje komunikat o wytarcie szmateczko blablabla..., stare gry działają bez problemu takie jak fifa12 lub fifa street. Moje pytanie brzmi czy ta aktualizacja w czymś szkodzi i czy musze przerobić konsole na LT 3.0. Dodam że Max payna da się zainstalować lecz nie da się odpalić. Dziekiii
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Najlepiej lt3.0 jak nie masz samsunga hitachi. I tak musisz gry xgd 3 nagrac od nowa z TU
     
  4. DapperGizmo22

    DapperGizmo22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Białystok
    Czyli jak przerobie konsole na lt3.0 to nie będą mi działać stare gry np .gta 4, crysis 2?
     
  5. Tomekzc

    Tomekzc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    286
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Sprawdź w abgx czy gra jest nagrana na lt 2.0 czy na 3.0. Jesli na 2.0 to odpalisz ją stosując trick z mp3
     
  6. DapperGizmo22

    DapperGizmo22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Białystok
    Nie sprawdze bo w te rzeczy się nie bawie. Piraty kupuje od kumpla, musiałbym się zapytać. Jeśli na 2.0 to co to za trick?
     
  7. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28107
    Polubienia:
    3214
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر

    Alert Jesteś użytkownikiem nie zakładaj tematów w dziale dla świeżaków

     
Wczytywanie...

Poleć forum