1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

aktualizacja

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez blade88, Listopad 24, 2012.

  1. blade88

    blade88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, czy aktualizacja do najnowszego dasha nie spowoduje pozniejszych utrudnien z przerobieniem konsoli na LT 3.0?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    nie. Chyba że RGH ale na tym się nie znam.
     
  4. PokerFacowaty

    PokerFacowaty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2012
    Posty:
    408
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
  5. blade88

    blade88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie bede robil rgh konsoli, do czego zmierzam, mam dash 13599 i chce sie polaczyc z xBox Live zeby posciagac sobie jakies dema zanim zrobie przerobke LT 3.0, a zeby sie polaczyc to musze zrobic ta aktualizacje i teraz chodzi mi o to czy ta najnowsza aktualizacja nie utrudni pozniej wyciagniecia klucza i przerobienia na LT 3.0? dodam ze aktualizacje chce zrobic przez neta
     
  6. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Czym Ty się martwisz. Ja od 2 lat gram na live na flashu :)
     
  7. blade88

    blade88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    martwie sie o to czy nie bedzie problemu z wyciagnieciem klucza i przerobieniem na LT 3.0 po wgraniu najnowszego dasha przez xBox Live?
     
  8. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  9. blade88

    blade88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a czy potem w razie czego jest mozliwosc zrobienia downgreadu dasha?
     
  10. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    nie rozkminiaj za bardzo, żadnych problemów nie będzie.
     
  11. blade88

    blade88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    i bede mogl nagrywac wszystkie gry zwykla wypalarą?
     
  12. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    nie wszystkie. poczytaj o wypalaniu pod LT 3.0 i o IHAS 124 B.
     
  13. blade88

    blade88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a w poradniku do wypalania pod LT 3.0 jest napisane ze wszystkie mozna wypalac zwykla nagrywara (oprocz Forzy 4, bo ona ma CIVa), aaa i jeszcze jedno pytanie, czy moge wypiac dysk i wtedy zrobic aktualizacje, a potem go podpiac juz po, czy on musi byc obecny przy aktualizacji?
     
  14. PokerFacowaty

    PokerFacowaty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2012
    Posty:
    408
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    Aktualizacje pobierają się na dysk, musi być obecny. (O ile mówisz o oryginalnym dysku konsoli)
     
  15. enz018

    enz018 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jasło, Poland
    Prosze o pomoc w sprawie aktualizacji kinekta mój nr gg 5265080, prosze jeśli ktoś wie jak prosze :(
     
  16. bartek2c

    bartek2c Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam, mam przerobioną konsolę jednakże po nagraniu płyty z grą pojawił mi się komunikat aby zaktualizować konsolę no to ja wszedłem na stronę xboxa pobrałem najnowszą aktualizację czyli z przed dwóch miesięcy wgrałem na konsolę i teraz jak włączam te grę to już mi nie pojawia się ta informacja o aktualizacji tylko wraca do strony startowej. Ponadto co chwile pojawia mi się komunikat o aktualizacji kinecta, który od czasu tej instalacji nie działa. Co zrobiłem źle. Bardzo proszę o pomoc.
     
  17. bartek2c

    bartek2c Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    po uruchomieniu ponownym konsoli kinect działa (nic prócz wyłączenia i włączenia nie zrobiłem) jednakże dalej nie wiem co z tą grą pojawia się komunikat uruchom grę, pojawia się na sekundę ciemny ekran i wraca do strony głównej...
     
  18. bartek2c

    bartek2c Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    powinienem chyba zainteresować się tematem Ixtreme LT 3.0 Flashing
    w takim razie mam jeszcze pytanie czy po zastosowaniu się do kroków z tego filmu https://www.youtube.com/watch?v=X81SzcqdfYo nowe gry będą mi działać?
     
  19. NiePoTwarzy

    NiePoTwarzy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2012
    Posty:
    130
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olkusz, Poland
    Dasha nie mozna cofnac do nizszej wersji. Problemu nie bedzie. Tak bedziesz mogl wypalac wszystkie gry lecz bedziesz marnowal plyty bo nie zawsze sie to powiedzie chyba ze gry maja instalke wtedy wyskoczy ci blad wiec lepiej zainwestuj w ihasa 70 zl to nie majatek.
     
  20. bartek2c

    bartek2c Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wiekszy problem jak ktoś ma laptopa...
     
  21. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    wszystkie nie znajdzie się kilka jak fifa 13 forza 3 dogma czy dirt showndown ,że nie da rady zabezpieczenie civ. Wyglada to tak ,że po 10min wywali bląd czy używasz mp3 fix czy nie . Więc ihas za 70zl to nie majątek to się opłaca.
     
Wczytywanie...

Poleć forum