1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacje dasha - virtua tennis

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez pawel92g, Czerwiec 25, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. pawel92g

    pawel92g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2008
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam wszystkich. Mam zainstalowanego nowego dasha już od dawno.
    Ostatnio nagrałem Virtua Tennis 9, ale konsola jej nie czyta.
    Wyskakuje błąd : Wykonaj aktualizacje. Więc to robię, lecz nic to nie daje i wyskakuję błąd : Wyczyść płytkę szmatką.

    Zaznaczam, że inne gry działają. :)

    To był mój pierwszy raz z patchowaniem gry więc mogło być coś nie tak, ale martwi mnie, czy nie muszę tych aktualizacji ściągnąć, aby najnowsze gry mi działały.

    Proszę o wasze porady.

    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  4. pawel92g

    pawel92g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2008
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Przed chwilą go nagrałem na płytę i chciałem zainstalować, ale nie da rady. Wiem jak to się robi, więc to co innego.

    Wchodzę w ustawienia i pisze, że mam ten dash.

    Proszę o pomoc.
     
  5. Brabus535

    Brabus535 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2008
    Posty:
    217
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    nagraj poprawnie płyte i nie bedzie problemu i na verbatimie a nie jakiejs omedze i innych tego typu badziewiach.
     
  6. pawel92g

    pawel92g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2008
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nagrywam na verbatim, albo platinum. :D

    Wypaliłem już ponad 50 gier i ani razu nie miałem takiego problemu.
     
  7. Milu

    Milu XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ja wiem skąd ;P
    Miałem to samo przy Prototype, ściągnij z neta najnowszego dasha i nagraj na pendrive. Potem normalnie zainstaluj aktualizację i gra powinna chodzić ;)
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    napisz do uzytkownika seage. on ial podobny problmem sciagnal ten update i nie szlo.
    skads dorwał inny i poszło. niech ci podesle linka.
     
  9. AdrianoKrK

    AdrianoKrK Banned

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    aaa ja miałem podobnie, wiec daje NIE wychodzi do głównego menu i odpalam jeszcze raz gre i śmiga normalnie
     
  10. zerg5

    zerg5 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 16, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja mam taki problem z Tales of Vesperia (PAL). Niestety, wybranie "NIE" i ponowne uruchomienie w moim przypadku nie pomaga. Wie ktoś w czym tkwi sęk? Tzn. jaki ew. musiałbym zainstalować update? Pzdr
     
  11. zerg5

    zerg5 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 16, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Już się uporałem z tym problemem. Dla zainteresowanych - wystarczyło zainstalować dashboard 2.0.7371.0 KONIECZNIE z AVATARAMI, by gra chodziła z dysku (jeżeli wypnie się dysk to działa bez aktualizacji). Pzdr.
     
  12. pawel92g

    pawel92g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2008
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    dzieki ludzie , bede dzialal. Jak cos sie uda to bede was informowal
     
  13. Szweł

    Szweł Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 23, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mam ten sam problem z Fight Night Round 4

    czy zaktualizować mam dasha (aktualizowany w lutym) czy iextreme (również wgrywane w lutym - chyba 1.51)?
     
  14. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    tak musisz aktualizowac
     
  15. Szweł

    Szweł Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 23, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wiem, że muszę. pytanie brzmiało "co mam zaktualizować". dasha czy iextreme?
     
  16. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    i jedno i drugie najlepiej. :)
     
  17. Szweł

    Szweł Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 23, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no tak, ale to drugie kosztuje :(
     
  18. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    tyle co przeróbka od 30 do 70 zł
     
  19. OptiV

    OptiV Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    heh tobie to pomogło, a mi nic nie działa :( nagrywałem na pendrive na 3 rodzajach płyt cd no nic......
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum