1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacje dasha

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dyl, Lipiec 19, 2011.

  1. dyl

    dyl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Czy jest na forum temat, lub gdzieś w necie aktualny stan bezpiecznych aktualizacja do xobxa, np: dzisiaj wyszła nowa aktualizacja i nie wiem czy ją instalować(mam przerobiona konsole)?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. michur

    michur Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2011
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wiekszosc aktualizowala a ja mam blad z paroma osobami
     
  4. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    zależy jaką masz przeróbke i czy masz flage
     
  5. dyl

    dyl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Flage nie wiem czy mam, gram na live, da się to sprawdzić jakoś łatwo bez rozbierania konsoli jak przy przeróbce? LT 1.9
     
  6. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    jest program do sprawdzenia czy masz flage ale musisz chyba napęd wyjąć i podłączyć do kompa
     
  7. dyl

    dyl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    To wstrzymam się na razie z aktualizacją. Ponawiam pytanie czy jest jakiś temat na forum lub coś w necie gdzie mogę sprawdzać bezpieczeństwo nowych aktualizacji, jesli nie ma to trudno...
     
  8. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Na forum już można znaleźć kilka tematów związanych z nową aktualizacja. Na lt 1.1 nie aktualizować, bo będzie błąd. Na 1.9 można bez problemu, ale będzie trzeba czekać znowu na nowe patche do gier z ap.
     
  9. dyl

    dyl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Czy można przerobić stary obraz tzn. zgrać go z płyty i przepuścić przez abgx czy trzeba mieć czysty obraz do nowych patchy?
     
  10. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  11. Ibra

    Ibra Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    195
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ja mam bład podczas aktualizacji ;/
    Kod statusu: 335A-35IF-1480-0703-C000-0099

    I tak miałem wgrane lt+ i po ostatniej aktualce mi usunęło przeróbkę i wgrałem niedawno lt 1,9 i teraz chcę wgrać nową aktualkę i znowu jest problem bo wyskakuje jakiś błąd ja pier.... To co mam teraz zrobić ??
     
  12. szukaj1

    szukaj1 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    218
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    musisz wgrać do napędu oryginalny soft a następnie robić aktualizacjie
     
  13. Ibra

    Ibra Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    195
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Kurde ;/ a innego sposobu nie ma ??
    Znowu będę musiał bulić za przeróbkę ;/

    Bo tu na forum czytałem że niektórym osobą się normalnie aktualka zrobiła jak miały 1.9 tylko że trzeba mieć oryginalny napęd a nie podnmieniony a ja napędu nie wymieniałem chyba że jak byłem przerobić to mi wymienili !
    Albo w ogóle źle zrozumiałem ;/
     
  14. michur

    michur Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2011
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    z tego co ja rozumiem to ci co mieli LT+ 1,9 i nie mili wymienianego napedu a ci co mieli LT+ 1,9 i mieli wymieniany naped to im nie przechodzi ta aktu. i trzeba wgrac oryginal i potem przerobic ?
     
  15. Ibra

    Ibra Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    195
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Czyli ja mam rozumieć że mi wymienili napęd bez mojej wiedzy albo już tego w ogóle nie rozumiem ;/
     
  16. petroz

    petroz Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    1041
    Polubienia:
    306
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Żarnobyl
    Spekulacji jest bardzo dużo... z tego co wyczytałem to najlepszym sposobem jest aktualizacja na oryginalnym napędzie (nie spoofowanym) i na oryginalnym firmware. To znaczy, że jeżeli masz np. LT+ 1.1 to przed aktualizacją dobrze jest przywrócić oryginalny firmware. Na dodatek jak masz spoofa np. liteona spoofowanego na benq, to musisz aktualizację zrobić na napędzie oryginalnym dla tej konsoli, czyli na benq. Po aktualizacji wystarczy przerobić konsolę ponownie na LT+ 1.9 i powinno być ok.

    Tyle ja wyczytałem i może w weekend bębę próbował. Jakby co dam znać czy udało się czy nie.
     
  17. Ibra

    Ibra Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    195
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    a jeśli wyskoczył mi ten błąd Kod statusu: 335A-35IF-1480-0703-C000-0099
    To znaczy że zostałem oflagowany i jest duże prawdopodobieństwo bana ?
     
  18. petroz

    petroz Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    1041
    Polubienia:
    306
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Żarnobyl
    Skoro sam opis błędu mówi, że byłą ingerencja w konsolę (co jest niezgodne z regulaminem xbox live), to odpowiedź nasuwa się sama...
     
  19. Ibra

    Ibra Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    195
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Czyli w sumie nie opłaca mi się chyba przywracanie oryginalnego firmware ;/

    I mam jeszcze inne pytanie, bo gram sobie w Fable 2 ale usunęła mi się pamięć podręczna (Cahe) i nie umiem wczytać savy bez podłączenia się do live ! Da się taka aktualizację jakoś wgrać ręcznie czy tylko online ?? ;/
     
  20. Trey

    Trey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2008
    Posty:
    257
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ten błąd to nie oznacza że otrzymaliśmy bana. Poprostu aktualizacja nie przechodzi. Najprawdopodobniej pomoże przywrócenie org. softtu i ponowna aktualizacja
     
  21. Ibra

    Ibra Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    195
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Trochę mnie uspokoiłeś ale i tak mam stracha dalej !

    A ktoś wie jak z tymi aktualizacjami w grach?
     
Wczytywanie...

Poleć forum