1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacje gier poprzez RGH

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez MrCrowley1, Grudzień 10, 2013.

  1. MrCrowley1

    MrCrowley1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2013
    Posty:
    32
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Siema
    mam problem z automatycznymi aktualizacjami gier poprzez fsd.
    Ani okładki gier sie same nie ściagąją trzeba je manualnie kazda z osobna klikac ale to mały problem.
    Większy jest z tymi updatami, po wejsciu w updaty klikam pobierz TU i w tym momencie konsola sie przywiesza, jedynie na co reaguje to guide button, i wtedy powrot do menu, wchodze spowrotem do akualizacji a tam sie nic nie zmienilo.
    Co moge zrobic żeby te aktualizacje jednak sie pobierały?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Tzn z okładkami to musisz ustawić w opcjach aby automatycznie się pobierały a co do TU to czekałeś może czy się nie "odetnie" ?
     
  4. MrCrowley1

    MrCrowley1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2013
    Posty:
    32
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    tak czekałem, zostawiłem konsole na ok 40 minut i sie nie ogarneła, i dalej rekacja tylko na ten tylko jeden przycisk.
     
  5. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jeżeli nie działa ci pobieranie TU przez FSD to wgraj manualnie.
    Ściągnij TU do danej gry (musi być zgodne z twoim Media ID gry - sprawdzisz po odpaleniu gry i wciśnięciu GUIDE na padzie, na pasku w prawym dolnym rogu będziesz miał MID: tutaj właśnie to Media ID)
    Stąd pobierzesz:
    marketplace.jqe360.com | Xbox 360 marketplace Database
    lub
    Browse
    Następnie po pobraniu wrzuć je na dysk konsoli do tego katalogu:
     
  6. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Przeinstaluj FSD całe,potrafisz ?
     
  7. MrCrowley1

    MrCrowley1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2013
    Posty:
    32
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    No własnie chyba sie bede musiał nauczyc:D
    dopiero rgh mam od tego tygodnia, także zanim wszystkiego sie naucze minie troche czasu.
    A powiedzcie mi taką rzecz jak wogóle z tego rgh wyjść do nxe?
    Pixel z tymi aktualizacjami to jest troche po pyc*e wziołem MID gry i na 3 gry zaktualizowane manulanie tylko w jedenej sie ta aktualizacja pokazała.
     
  8. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Po pierwsze zapraszam do całego działu RGH ;) tam masz ŚWIETNE PORADNIKI OD ESLORDA :) jest tam wszystko jak ręcznie zainstalować FSD itd :) Wydaje się być trudne ale można to zrobić w 2 min jeżeli się dobrze ogarnie :)
     
  9. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Do NXE możesz poprzez naciśnięcie przycisku GUIDE na padzie, potem przejście do zakładki Ustawienia i wybraniu np. Ustawienia systemu, potem klikasz B i jesteś w oryg dashu.
    Co do tych aktualizacji. Do jakich gier nie działają ci TU?
     
  10. MrCrowley1

    MrCrowley1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2013
    Posty:
    32
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    do hitmana absolution, walking dead, nfs most wanted, cod mw 3 probowalem wgrac, i tylko ta z coda sie wgrała i to dopiero za 3 razem.
     
  11. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    TU do hitmana, walking dead, nfs most wanted wrzuć do Hdd:\Cache
     
  12. MrCrowley1

    MrCrowley1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2013
    Posty:
    32
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Mógłbys mi napisac które gry wrzucac Tu do cache a ktore do folderu gry?
     
  13. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Ja to robię tak:
    Jeżeli TU posiada nazwę np. tu00000002_00000000 to wrzucam je do tego katalogu:
    Jeżeli TU posiada nazwę np. TU_12K22B1_000000G000000.0000000000084 to wrzucam je do tego katalogu:
    U mnie się to w 100% sprawdza, może inaczej się to identyfikuje ale ja to robię w taki sposób i gitara gra.
     
Wczytywanie...

Poleć forum