1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacje gier

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez matix755, Luty 19, 2009.

  1. matix755

    matix755 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2009
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam.
    Czy jest taka strona co ma najnowsze aktualizacje do gier na xbox 360? :confused:
    i jak np.ściągnę z neta jakąś aktualizacje to czy mogę potem nią zgrać na pendrive a potem na dysk od xbox 360 ? :eek:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  4. Paviano

    Paviano Banned

    Dołączył:
    Luty 16, 2009
    Posty:
    255
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jarocin
    Lepiej X360 podłączyć do XBL Silver i ściągnąć.

    $offtopic na tym linku co dałeś nie da się zarejestrować.
     
  5. matix755

    matix755 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2009
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a jak xbox jest przerobiony?
    jakoś nie chce ryzykować...
     
  6. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    no to jak masz iextreme to sie nie martwisz-.- ja mam przerobionego od 2 miechow i gram na live normalnie i ani widu ani slychu bana jak narazie...a aktualizacje normalnie sciagam online
     
  7. Paviano

    Paviano Banned

    Dołączył:
    Luty 16, 2009
    Posty:
    255
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jarocin
    Ja to mam iXtreme 1.4/1.41 i gram tylko w GTA IV, bo reszta dobrych gier to kopie, a nie chcę dostać bana.
     
  8. sill34

    sill34 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Bolek możesz sobie grać na kopiach przez neta. Mając przerobionego xboxa, bana mógłbyś dostać grając nawet w oryginalne gta. To nie gra jest sprawdzana tylko wersja firmware twojego napędu w x-ie ;)
     
  9. smiti

    smiti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2008
    Posty:
    172
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Chorzów
    Tego to akurat nikt nie wie, nie wprowadzaj ludzi w błąd.
     
  10. sill34

    sill34 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mój kumpel zaraz po przerobieniu dostał bana, grając na oryginałach ;) Nie miał żadnej kopii. Ja za to jadę na piratach przez neta (do niedawna jechałem bo już nie mam golda :p) i bana nie mam :) No ale ostrożnym zawsze trzeba być :)
     
  11. Paviano

    Paviano Banned

    Dołączył:
    Luty 16, 2009
    Posty:
    255
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jarocin
    sill34 gdyby nie ty to bym nie grał w piraty, a teraz to śmigam w nie z Anglikami jak narazie :D
     
  12. sill34

    sill34 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Bolek ale uważaj bo nie wiadomo kiedy M$ Cię dopadnie ;) Żeby nie było potem na mnie :p Jak mówiłem, ja śmigałem sobie normalnie w pirata gta4 po necie i bana nie mam :) Więc wrazie co to nie do mnie z pretensjami :p
     
  13. martwycx65

    martwycx65 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Połaniec
    Ja juz przez pare dni na piratach jade mam ixtreme 1.5 :)
    W Gta IV bez problemowo :p
     
  14. kibbek

    kibbek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Nysa,,,Prudnik
    Sill a twój kolega po przerobioniu nie grał raz online na nieorginale?
     
  15. sill34

    sill34 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Właśnie że nie bo miał tylko dwie oryginalne gry. Bana dostał zaraz po przerobieniu ;/
     
  16. matix755

    matix755 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2009
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a może ktoś wie ile mogą zajmować aktualizacje do xbox np. do GTA 4 lub FIFA 09?
    bo nie wiem czy będzie mi starczyć kasy na dysk 20 gb i chyba będę miał kartę pamięci 512 mb

    ps. bo wiem że na PC PATCHE zajmują od 1mb do 400mb-500mb i nie wiem czy te 512 mb będzie starczyć na te dwie gry
     
  17. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    starszy,patche na x360 zajmuja malo,ja na 20gb mam patche do okolo 10-15 gier i jeszcze mam na 2 gierki zrzucone na hdd i zostaje mi 800mb;]
     
  18. matix755

    matix755 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2009
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a może masz GTA 4 i Fifa 09 i wiesz ile razem zajmują patche do tych gier?
     
  19. PandFlash

    PandFlash Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Odpowie ktoś konkretnie, jak wgrać aktualizacje z pena ? mam skyrim 1.00.40, konsola przerobiona rgh. Jak zaktualizować grę. Proszę o wypowiedź kogoś kto się zna a nie nabijanie postów.
     
Wczytywanie...

Poleć forum