1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacje LT 3.0 PLIS POMOCY

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez adixde, Luty 16, 2012.

  1. adixde

    adixde Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2012
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Siema mam przestrojonego xboxa 360 mam LT 2.0 sciagnelem gre kingdoms of amalur ale ona wymaga LT 3.0. Teraz pytanie. Czy jak Podłącze do internetu mojego xboxa zaktualizuje to Beda mi dzialaly gry nic sie nie zwali z xboxem ? Prosze o szybka odpowiedz
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Jak to wymaga LT+3.0 ? Przecież wszystkie gry które chodzą na LT+3.0, to chodzą na LT+2.0 ;) Tyle ze na LT+3.0 musisz dograć topologydata. Jak podłączysz xbox do neta to ściagnie się nowy dash, cicha aktualka po grze w gry z XGD3/AP25 dopóki nie wgrasz LT+3.0 . A tak ogólnie to żeby zaaktualizować sobie LT to musisz wgrywać do napędu to a nie pobierać z neta, z neta możesz pobrać kodeki, nowego dasha ale nie LT.
     
  4. lukas1729

    lukas1729 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zambrów
    xbox live miało by ci zaktualizować lt ? jedno jest pewne działać napewno nie będzie po podłączeniu do netu co gorsza możesz dostać bana albo przez aktualizacje dasha usunąć sobie przeróbkę
     
  5. adixde

    adixde Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2012
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    zebym ja byl tak mądry i znal sie na tym. Powiem Tyle Mam Softa inaczej to chyba LT nie wiem .. Jak wkladam gre to pisze Plyta Nie Jest Obslugiwana. Wiec Nie wiem co mam z tym zrobic zeby to dzialalo. Jak mozesz to mi opisz to wszystko bo ja zielony w tych flashach softach itp.


    A i nie chce grac na xbox live tylko zaktualizowac bo dla mego brata zaktualizowal cos. Zreszta nie znam sie na tym
     
  6. lukas1729

    lukas1729 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zambrów
  7. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    lukas: przeróbki nie usunie, od LT+1.9 dashe nie usuwają, ale gdyby podłączył gry z XGD3/AP25 nie będą działać tylko tytuły z XGD2
    Jak będziesz chciał LT+3.0 to musisz iść do jakiegoś serwisu ;) a powiedz czy jak ściągałeś to było coś takiego w opisie czy nazwie pliku - "topologydata", jak tak to ta gra jest przygotowana pod LT+3.0, naszczęście nie musisz od nowa ściągać bez topologydata, idzie wyciągnąć programem XBC, poradnik jak przerobić grę z LT+3.0 aby działała na LT+2.0 jest na forum. albo jak przepuściłeś ją przez ABGX 1.0.6 to on dograł topologydata.
     
  8. adixde

    adixde Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2012
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Gry nagrywam dobrze :) Nagralem batmana arkham city assasin's creed revelations nfs the run i mi smigaja
     
  9. lukas1729

    lukas1729 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zambrów
    a dasha jakiego masz ?
     
  10. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Zaraz będzie a jak sprawdzić to tak:
    Ustawienia systemu -> Ustawienia konsoli -> Dane systemowe
    i powinno być coś w stylu: D:2.0.7371.0
     
  11. adixde

    adixde Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2012
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jak wchodze w dane systemowe to jest Interfejs glowny to :
    2.0.14699.0
     
  12. lukas1729

    lukas1729 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zambrów
    czyli ja już nie wiem :] przerób obraz tak jak wyżej masz napisane z lt3.0 do lt2.0 .

    możesz przepuścić najpierw przez abgx bez dodawania topologii żeby sprawdzić czy to na pewno na lt3.0
     
  13. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Przed ostatni dash, jeden z najnowszych. Na tym dashu i z LT+2.0 pograsz tylko z płyty, bo na dysku nie będą działać.
    Dobra, ale powiedz czy było coś o toplogydata w opisie/nazwie lub przepuszczałeś to przez ABGX.
     
  14. adixde

    adixde Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2012
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wiem ze z plyty bo na plycie chce a nie z dysku bo typ mowi ze zrobi zeby z dysku to za 200 zl


    A w jakim opisie bo nie wiem jak opis gry to pisze cos takiego


    Platform: XBOX 360
    Region: Region Free
    Format: XDG3 (LT2.0 or above)
    Size 1 DVD
    Language: English
    Genre: Role Playing


    THIS IS AN XGD3 ISO AND IS ONLY BE PLAYABLE WITH LT+2.0 or ABOVE!!!


    A nagrywalem Przez CloneCD. Jest poradnik na tym forum. Zeby z predkoscia 2.2.4 i zaznaczyc nagrywaj do konca tego medium. Plis pomocy chce pograc .
     
  15. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Ale nie ma nic że jest w nim TopologyData, nie przepuszczałeś jej przez ABGX ?
    To nagraj ją przez IMGBurn, Jak wyskoczy okienko na początku to wybierasz TrunCate (skracanie), nagrywasz z prędkością 2.4x
     
  16. adixde

    adixde Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2012
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    aha czyli mam nagrywac imgburn?. Troche to dziwne ale przeciez te gry jak ac;r batman arkham city nfs the run rayman origims i te inne najnowsze nagrywalem clonecd i wszystko mi dzialalo a one mialy przeciez te 8.14 gb
     
  17. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Odpowiesz czy przepuszczałeś go przez ABGX, lub jest coś napisane o TopologyData. Może przez to nie działa...
     
  18. adixde

    adixde Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2012
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  19. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Jeśli nie ma topologydata to spróbuj wypalić IMGBurnem, opcją truncate, prędkość 2.4x. Może poprostu coś źle się wypaliło .
     
  20. adixde

    adixde Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2012
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a gdzie sprawdzic czy jest te topolygdata ?
     
  21. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Najlepiej przez ABGX 1.0.6 przepuść, ale musisz zaznaczyć to co na fotce żeby przypadkiem nie dograło topologydata.
    http://iv.pl/images/95034707832902507174.jpg
    Jak będziesz się sprawdzał i wyskoczy "The first 12.... coś tam" na czerwony to nie ma topologydata, jak wyskoczy "Topologydata is curently verificed" na zielono to znaczy że jest to w obrazie.
    Jak nie będzie to nagrywaj IMGburnem i powinno śmigać.
     
Wczytywanie...

Poleć forum