1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizacje TU przez FSD - problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez qtos, Maj 1, 2012.

  1. qtos

    qtos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam,
    mam problem z aktualizacją patchy do gier przez FSD. Pobiera TU, daję na aktywuj ale patche nie działają i zamiast ściągać się do poszczególnych gier zostają w folderze /Hdd1/FreestyleDash/Data/TitleUpdates/
    Jest jakiś sposób żeby patche ściągały się i instalowały do poszczególnej gry czy zostaję mi tylko ręczne przenoszenie? i jeśli to drugie to gdzie je mam wklejać? Bardzo proszę o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    A w czym Tobie to przeszkadza , że tam się znajdują? Grunt by działały.
     
  4. qtos

    qtos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale właśnie o to chodzi że nie działają

    jeszcze jeden problem który zauważyłem to że gry które zainstalowałem z płyty jeszcze bez RGH mają utworzony folder w /Hdd1/Content/0000000000000000/ a gry które sam przenosiłem już po RGH na dysk takich folderów już nie mają.. jak w takim przypadku mogę zainstalować DLC dla gry która w ogóle nie znajduję się w folderze Content? Dodam ze gry przerabiam Exiso i wszystkie są w /Hdd1/GRY/

    podbijam temat...
    ktoś zna rozwiązanie mojego problemu?
     
  5. Haremhaton

    Haremhaton Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2011
    Posty:
    104
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    DLC musi się znaleźć w odpowiednim katalogu, tym samym w którym znajdowałaby się gra, gdyby była przerobiona na GOD, inaczej się nie odpali. Możesz skorzystać z programu 360 content manager, który sam prześle Ci dodatki DLC do odpowiednich folderów na dysku xboxa, jeżeli nie wiesz gdzie wgrać dodatki ręcznie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum