1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizajca Xboxa!!

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez CuxPL, Luty 3, 2009.

  1. CuxPL

    CuxPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    182
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Prochowice
    Cześć.
    Pewnie zauważyliście że włączając xa jest jakaś aktualizacja.Mi się właśnie instaluje,wiecie coś więcej na jej temat??:DDDziwne?Miałem zainstalowany NXE z Avatarami!I teraz włączam i xa i aktualizacja i żebym pobrał 128Mb .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. novak512

    novak512 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 29, 2008
    Posty:
    176
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Iława/Gdańsk
    dziś wyszła chyba aktualizacja dot. braku dźwięku w hdmi czy coś podobnego :p
     
  4. CuxPL

    CuxPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    182
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Prochowice
    i co tylko to??zauważył ktoś jeszcze coś?
     
  5. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  6. HubiDevil1

    HubiDevil1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a ja mam pytanie posiadam wersje arcade i na karcie pamieci 90 mb a ten nowy dash posiada 128 mb i nie moge go pobrac co uniemozliwia mi korzystanie z uslugi XBL moze mi ktos poradzic co mam zrobic ?? bo juz nie wiem :(
     
  7. HubiDevil1

    HubiDevil1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    narazie nie posiadam funduszy kase bede miec moze za miesiac :p ( nie pracuje ) a w tym czasie chcialbym pograc sobie na xboxie :p wiec jest jakis sposob zeby ominac tego dasha ?? zeby nie trzeba bylo go instalowac?

    EDIT : szczerze to watpie czy kazdy posiadacz arcade bedzie zmuszony dokupywac dysk do xboxa z powodu tego dasha :)
     
  8. czl3kx

    czl3kx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pytanie dziś mamy 04.02.2009 rok i po po podłączeniu xboxa 360 do internetu miałem jakieś aktualizacje do czego one służą co za zmiany wprowadziły ale tu nie chodzi o NXE z awiatorami itp. bo już go mam od dawna proszę o pomoc z góry dziękuje
     
  9. Nefarod

    Nefarod Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2008
    Posty:
    305
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wieliczka
    Wszedłeś w ten temat i tak napisałeś na pałę posta? Przecież wszystko pisze powyżej!

    Do aktualizacji oprogramowania?

    [​IMG]
     
  10. loudlips

    loudlips Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2008
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lubin
    to są uroki arcade hahaha i glupota MS !
     
  11. Domanos

    Domanos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2008
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    po aktualizacji pierwsza i jedyna rzeczą jaką narazie zauważyłem to to że to że przy każdym uruchomieniu konsola automatycznie nie loguje mojego profilu tylko wymaga wybrania odpowiedniego z listy...
     
  12. cubone666

    cubone666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Polska
    "po aktualizacji pierwsza i jedyna rzeczą jaką narazie zauważyłem to to że to że przy każdym uruchomieniu konsola automatycznie nie loguje mojego profilu tylko wymaga wybrania odpowiedniego z listy..."


    kolego Domanos to że Ci sie nie loguje to nie przyczyna tej aktualizacji jescze przed aktualizacja w ustawieniach mozna wybrac zeby konsolka po uruchomieniu logowała sie na konkretny profil lub zeby wogole sie nie logowała i zeby samemu wybrac takze nic sie nie zmieniło ;)
     
  13. smiti

    smiti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2008
    Posty:
    172
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Chorzów
    Czyli prócz błędu z HDMI nowa aktualizacja nie zmieniła nic ?
     
  14. Domanos

    Domanos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2008
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6

    konsole odpalam przynajmniej raz dziennie i przed aktualizacją logowała moj profil automatycznie. Może po aktualizacji wystarczy zmienić to w ustawieniach, nie wiem sprawdze wieczorem ;]
     
  15. myszek

    myszek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2007
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Biłgoraj
    dziwne
    piszecie że aktualizacja ma 128mb to jakim cuden zainstalowała mi sie w 3 min przy neo 1mb?:confused:
     
  16. HubiDevil1

    HubiDevil1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli nic sie nie da zrobic? moim jedynym wyjsciem jest kupno dysku ?? musi byc jakies rozwiazanie :(
     
  17. czl3kx

    czl3kx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wiem wiem ale teraz po tych aktualizacjach ciekawy byłem co za kosmetyki systemu były bo nie widać zmian ;/
     
  18. stachu456

    stachu456 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Został usunięty tylko i wyłącznie błąd z dźwięk poprzez wejście HDMI :]
     
  19. Nefarod

    Nefarod Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2008
    Posty:
    305
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wieliczka
    Czy słowo aktualizacja znaczy "zmiany w interfejsie"? Nie, więc nie rozumiem twojego pytania. Aktualizacja może nawet usuwać błędy, których nigdy nie spotkałeś. Microsoft zapowiedział, że będą wychodzić kilka razy w roku.
     
  20. czl3kx

    czl3kx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Powiem tak u mnie też się samo nie loguje tylko proponuje się samemu zalogować ale to dlatego ze sam sobie tak zrobiłem bo mi tak wygodnie choć to moja konsola to często wpadają znajomi i graja a bym był wściekł jakby przez pomyłkę na moim profilu zagrali no a to można samemu zmienić w ustawieniach no a co do HDMI to ja nigdy nie miałem z nim problemu zawsze mi wszystko okej działało nawet przed aktualizacjami POZDRAWIAM :)
     
  21. CuxPL

    CuxPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    182
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Prochowice
    mi się wydaje że jak gram w GTA 4,to się tak tekstury nie ładują jak wcześniej:confused:
     
Wczytywanie...

Poleć forum