1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizować czy NIE ?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez kkey, Listopad 27, 2010.

  1. kkey

    kkey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Witam mam dash-a 2.0.12603.0 czyli nie będzie mi działać FABE 3 i inne gry z AP 2.5. Czy instalować oficjalną wersje czy nie ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tomigsm

    tomigsm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    71
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łódź
    Jak zainstalujesz oficjalna wersje z xbl to tylko LT+ w napedzie inaczej nie odpalisz
     
  4. kkey

    kkey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Czyli na tym dashu co mam 2.0.12603.0 będą mi działały gry z AP 2.5 ?
     
  5. AlCapone1

    AlCapone1 Banned

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    3 x dash to jedyny wyjście
     
  6. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Głupoty piszecie!

    Nie zainstaluje w żaden sposób teraz 3xdash (na 9119 i niższych tylko się to da zrobić).

    Jedyne wyjście w twoim przypadku to LT+

    ---

    @down
    Super!
    Nawet nie zdajesz sobie sprawy, ile wniosłeś do tematu, teraz to chyba można już zamknąć :D
     
  7. szelka_512

    szelka_512 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja mam LT 1.1 i nowy dash (oficjalną wersję) , i nie włanczam gier z AP 2.5 , ani nie gram na necie , i wszytsko jest ok.;)
     
  8. Sienol

    Sienol Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyki jak ktos ma najnowszy dash nie da sie zrobic 3x dash?
     
  9. kisiel5577

    kisiel5577 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2010
    Posty:
    136
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie, nie da się! Ile razy można to mówić?!
    Nie dość, że gracie na piratach, to jeszcze macie problem, aby wydać kasę na przeróbkę? Brawo!
    Żeby nie było, sam gram na piratach... Ale niektórzy, to już przesadzają... Ehh
     
  10. kkey

    kkey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Ok wielkie dzięki można już zamknąć temat :)
     
  11. larifari5

    larifari5 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hej. Ja także mam problem. Nagrałem nowego nfs hp i włożyłem do napędu płytkę, zawołało o aktualizację więc wziąłem ok i teraz żadna gra nie chce działać. Wyskakuje po włączeniu konsoli : Zatrzymano aktualizację systemu. Nie można odczytać aktualizacji płyty. Aby dokonać aktualizacji płyty włóż ponownie płytę. Robię tak i nic to nie daje. Nagrywałem też oddzielnie na dvd aktualizacje i dalej nic. Wyświetla jeszcze status błędu: 22FB - 3080 - ..... Jakieś pomysły czy na śmietnik??
     
  12. Dzumper

    Dzumper Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Starogard Gd.
    Bardzo dziwne. Akurat skończyłem fable iii (dobra droga ;d) na nowym dashu z przeróbką ixtreme 1.6 czy jakoś tak ;> NFS:HP też mi działa. Nie przerabiam płytek. Używam tylko Active.iso
     
  13. larifari5

    larifari5 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To doradzi ktoś co mam teraz z konsolą zrobić?? Czy samemu coś się da??
    Pozdrawiam
     
  14. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Żadna?
    Stare gry, też Ci nie działają?
     
  15. loRdRumek

    loRdRumek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Nie lepiej przerobić ? Nie mówię , że u mnie, ale to jest prosta operacja i równie dobrze, można robić to w domu :)
     
  16. larifari5

    larifari5 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No nawet menu nie chce się załączyć. Odpalam xa pali się tylko znaczek włączenia. I od razu wyswietla napis: Zatrzymano aktualizację systemu. Nie można odczytać aktualizacji z płyty. Aby kontynuować aktualizację, ponownie włóż płytę. Jeśli problem będzie się powtarzać odwiedź stronę wiadomo jaką. Kod statusu: 22FB -3080-B200-0700-C000-0013. Nagrywałem różne aktualizacje na płyty i na pendrive i podczas włożenia pokazuje, że cos próbuje i zachwilę znowu zatrzymano aktualizację. Spotkał się ktoś z takim czymś????? Ponowne wgranie flasha nic pewnie nie da? Miałem xtrem 1.6.
     
  17. Robby

    Robby Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam panow,
    mam pytanko, dzis zaktualizowalem naped z 1.6 do LT+. Dasha mam 8955 i tu mam do Was pytanie. Poniewaz duza czesci gier patchowalem z Wave4 na Wave3, to czy po aktualizacji dasha, wciaz beda mi dzialaly?
    Pytam bo osoba, ktora flashowala Xa mowila mi, ze gry patchowane nie beda mi juz dzialac. Wrocilem do domu i sprawdzam ze dzialaja, stad moje pytanie co do aktualizacji dasha - czy tu przypadkiem nie tkwi problem ktory koles mial na mysli.
    Czekam na Wasza pomoc.

    Pozdrawiam serdecznie,
    Robby
     
  18. MaryGave

    MaryGave Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zawiercie
    Na LT+ tylko paczujesz gry co mają ap25 wave już możesz zostawić w spokoju
     
  19. Robby

    Robby Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok ale moje pytanie brzmialo, czy starsze gry np. Fable III ktora miala Wave4, spatchowalem do Wave 3 by chodzila mi na 1.6, po wgraniu LT+ i zrobieniu aktualizacji dasha do najnowszej, wciaz bedzie mi dzialala?
     
  20. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    LT+ obsługuje wszystkie wave. Jeżeli gra jest spaczowana (wszystkie gry z AP25 muszą być spaczowany, by chodziły na LT+) to tak, będzie działać.

    Jedyna wersja Fable 3 do której jest patch, to MARVEL (za pewne taką masz, są w niej napisy polskie)
     
  21. Robby

    Robby Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziekuje bardzo za pomoc

    Edit: jeszcze jedno pytanie mam, bo gry zawsze patchowalem 360WavePatcherem, czy gry z AP25 tez da rade tym programem patchowac (nie rozpoznaje on Wave gier z AP25), czy potrzeba innego softu by na LT+ dzialaly?

    Edit2: nie bylo pytania ;) znalazlem info w tym watku: http://xboxforum.pl/iso-f31/przygotowanie-obrazu-iso-do-gry-na-lt-73831.html

    Pozdrawiam serdecznie,
    Robby
     
Wczytywanie...

Poleć forum