1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizować,czy nie?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez windman81, Maj 27, 2012.

  1. windman81

    windman81 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam Szanowne Grono Forumowiczów.Mam już x - boxa z lt 3.0 ładnych kilka miesięcy.Ostatnio chciałem odpalić nowego maxa payne`a ,czy też ghost recoona i konsolka po włożeniu płyty poprosiła mnie o aktualizację. Wcześniej jak miałem jeszcze lt 1.9 miałem coś podobnego i zaktualizowałem dane.Wówczas wysypał mi si ę soft i musiałem oddać konsolę do "poprawy"...Podpowiedzcie mi czy taka aktualizacja jest w tym wypadku bezpieczna,czy lepiej nie ryzykować ??

    Z góry dziękuję za odpowiedź .
    Pozdrawiam!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28042
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Aktualizacja nie usunie LT 3.0
     
  4. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jakiego masz teraz Dash'a?
     
  5. windman81

    windman81 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odnośnie tego dasha to chyba starego , bo po przeróbce jeszcze nic nie aktualizowałem :) Po prostu nie było takiej potrzeby :)
     
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Sprawdź w "informacja systemowych".
     
  7. windman81

    windman81 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Znalazłem coś takiego:
    interfejs główny : 2.0.14699.0
    Czy to to ??:)
     
  8. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tak, możesz wgrać najnowszego Dash'a.
     

Poleć forum