1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualizowanie przerobionego xboxa

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tycjanet, Grudzień 5, 2012.

  1. tycjanet

    tycjanet Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, to znowu ja :D. Mam xboxa 360 elite, przeróbke lt 3.0 i dash 2.0.13599.0
    Zgrałem na płytke assasins creed 3 i pisze mi zeby zaktualizować konsole... Jak to zrobić ? Czy to nie usunie przeróbki ? będę mógł grać w starsze gry od kolegi ktore działają na tym dashu ? i jaki dash potrzebuje do ac3 ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Nie usunie smialo wgrywaj. Wszystko bedzie smigac a bez dash gra ruszy
     
  4. tycjanet

    tycjanet Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli ta najnowsza 16202 nie usunie ? I nie będzie żadnych problemów ?
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    nie usunie i nie będzie problemów
     
  6. tycjanet

    tycjanet Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak nie jestem podłączony do neta, moge aktualizować jak pyta o aktualizacje po włożeniu płyty?
     
  7. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Net nie jest potrzebny i mozesz z plyty
     
  8. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    jedynym minusem tej aktualki będzie to że jakby Ci się uwidziało RGH sobie zrobić to na dzień dzisiejszy możesz zapomnieć, a co do LT, to śmiało, falsha nie usunie.
     
  9. tycjanet

    tycjanet Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No i wyskoczyło, że płyta nie jest obsługiwana ;/
     
  10. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    czyli albo masz LT+ 2.0 albo gra jest nagrana pod 2.0
     
  11. tycjanet

    tycjanet Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jak zrobić żeby była nagrana pod 3.0 ?
     
  12. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
  13. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
  14. tycjanet

    tycjanet Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W tym 1 linku są inne ustawienia abgx niż w tym poradniku.. Zrobiłem jak z poradnikiem, teraz zrobie z tym drugim, trudno, straciłem 1 płytke a jak mam lt 2.0 to przynajmniej będę wiedział.
     
  15. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    nie musisz nagrywać jeszcze raz.Włóż płytę z grą do napędu komputera,odpal abgx, zaznacz BURNED DVD i kliknij na Launch.Jeżeli komunikat o topologii będzie na zielono to gra jest nagrana pod LT+ 3.0, jeżeli na czerwono to pod 2.0
     
  16. tycjanet

    tycjanet Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wgrałem aktualizacje wyższą, a nie mam ihasa tylko zwykłą nagrywarkę. To duży problem, tak ?

    topology jest na zielono, tylko chyba przy przepuszczaniu przez abx zaznaczyłem zły region..

    Alert Nie pisz post pod postem. Korzystaj z opcji edycji. #ESLORD

     
  17. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
    nie zainstalujesz gier na dysku chyba, że w czasie instalacji i grania będziesz miał włączony jakiś utwór mp3.
     
  18. tycjanet

    tycjanet Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tyle, że ja mistrzu, nie chce instalować nic na dysku, tylko zgrać gre na płyte..
     
Wczytywanie...

Poleć forum