1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualna cena Gta IV w sklepie ?

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez KOREKQ, Maj 23, 2011.

  1. KOREKQ

    KOREKQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków-Tarnów
    Hej , Orientuje się może ktoś jaka jest cena gta IV w Media Markt bądź Empik , Carrefour (jak tam jest ) , Rtv Euro Agd.

    I gdzie jest najtaniej ? nie obchodzi mnie Allegro i ebaje.


    PS. Najbardziej zależy mi na zwykłej wersji GTA4 i tyle bez tych edycji libertyjskich.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. RailoF

    RailoF Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bytom
    U mnie w Media (Chorzów):

    Sama podstawka: 109zł
    Complete Edition: 180zł
    Episodes from Liberty City: 80zł chyba
     
  4. sid2007

    sid2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    1685
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Radom
    GTA IV jest w wersji Classic za 89zł.
     
  5. KOREKQ

    KOREKQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków-Tarnów

    To na czerwono to dodatek czy .. do grania ?

    Ja Kraków- Tarnów-
     
  6. KOREKQ

    KOREKQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków-Tarnów
    Myslisz ze wszedzie w takiej cenie jest ?

    Jak tak to jutro wpadam i zaczynam na Multi ..grać ;)
     
  7. KOREKQ

    KOREKQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków-Tarnów
  8. RailoF

    RailoF Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bytom
    Dwa dodatki, bez podstawki.
     
  9. KOREKQ

    KOREKQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków-Tarnów
    E.. to ja potrzebuje sama podstawke :)
     
  10. DeadWarrior

    DeadWarrior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2011
    Posty:
    412
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  11. Marszal95

    Marszal95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    239
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Częstochowa
    Z tego co pamiętam to w Media jest drożej niż np. w EURO czy AVANSIE (mową oczywiście tylko o GTA)
     
  12. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2859
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    Potwierdzam ! Podpisuje sie obiema łapami pod tym postem ! Stary, jak chcesz kupować GTA to lepiej machnij tą Complete Edition za 130zł (nie wiem jak duża dla Ciebie jest ta różnica, oczywiście nie chce w to wnikać, ale warto poczekać tydzień dwa i dozbierać odrazu do Complete Edition - Podstawka + 2 dodatki, a jeżeli ktoś zagra w GTA IV podstawkę to MUSI zagrać i w dodatki, bo są prześwietne!) Za 129zł masz conajmniej 50h samej fabuły, a myślę że gdy zechcesz się pobawić, porobić misje poboczne czy wycalakować grę , to 70h ci na singlu zleci z palcem w nosie, ja w podstawce spędziłem 70h, a w dodatkach około 25-30h. O multi się nie wypowiadam, mnie się nie spodobało, ale np multi w RDR to ubóstwiam :)
     
  13. KOREKQ

    KOREKQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków-Tarnów
    podobno 89 zł.

    Jeszcze takie pytanie czym rózni sie classic od reszty .?? chyba mozna grac multi ?

    Bo w euro jest do kupienia bad company 2 w wersji classic i normalnej w takiej samej cenia , o co chodzi ?
     
  14. DeadWarrior

    DeadWarrior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2011
    Posty:
    412
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Po prostu gra tanieje i w słabszej edycji jest,jak np. EA classics.
     
  15. KOREKQ

    KOREKQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków-Tarnów
  16. barrrtek

    barrrtek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mazury
  17. KOREKQ

    KOREKQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków-Tarnów
    Takie pytanie jeszcze : Ile potrzeba miejsca na HDD na te dodatki ? / trzeba coś miec w ogóle ?

    Wezme dodatki + podstawa w = MM albo Euro bądź Empik. Zobacze gdzie taniej
     
  18. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2859
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    Myślę że 15Gb jak chcesz obydwa zgrać naraz, ale do multi starczy ci jedna gra na dysku (np grasz w signla GTA IV podstawki w między czasie grasz sobie w multi zgrane z dysku, potem możesz usunąć z dysku podstawkę, zainstalować dodatki i pykać na zmianę singla/multi, obstawiam że multi jest takie same na podstawce i dodatkach, chociaż nie jestem pewny, myślę że na jednej i na drugiej płytce zagrasz z tymi samymi ludźmi)
     
  19. KOREKQ

    KOREKQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków-Tarnów
    Hm..niestety ale mam tylko slim 4GB
    + pendzior 4GB co nam daje okolo 7,2 GB :(.

    A mogę grac multi jak podstawka bedzie z plyty ?
    A jak zgram jeden dodatek to ile on ma .? (ten mniejszy)

    PS. na dodatkach tak bardzo mi nie zalezy takze jak sie nie wyrobie z pamiecia to wracam do wyjscia A czyli sama podstawka ;)
     
  20. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2859
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    No to trochę przykra sprawa ale z dysku sobie na slimie nie pograsz, nie da się zgrać pół gry na pena a drugie pół na pamięć flash konsoli. Ale bez obaw! Bez najmniejszych problemów zagrasz z płyty w singlu i multiku, jedyne minusy to dłuższe loadingi, ale to minimalnie, doczytywanie tekstur trochę dłuższe i kręcąca się płyta w napędzie, ale podobno w slimach jest to ciche także żaden z tego minus.

    Sent from my E15i using Tapatalk
     
  21. KOREKQ

    KOREKQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków-Tarnów
    E.. nawet jak poczekam tam 10 sekund dłużej to dla mnie nie ma róznicy ;).

    Czyli musiał bym ... dokupić pena 16GB ?

    A jeszcze jedno czy jak Bede miał płyte w napedzie to nie bedzie jakis "lag" na multi . ? czy czegos takiego ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum