1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktualzizacja Jasper 1.6 non stealth

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Sawran, Kwiecień 21, 2010.

  1. Sawran

    Sawran Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, mam takie pytanie, czy jeżeli mam przerobionego Jaspera 1.6 non stealth to czy jeżeli wgram aktualizacje dashboardu w dalszym ciągu będę mógł instalować kopie zapasowe ?

    I mam takie pytanie czy wyszła już wersja z Avatarami nowego dasha ? Bo słyszałem że są jakieś problemy z ich wyświetlaniem, na forum czytałem też o różnych problemach z nowym dashem więc nie wiem czy warto go instalować.

    Mogę prosić o wasze rady ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mehacz

    mehacz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rzeszów
    Instalacja kopii zapasowych jest teraz na nowym dashu możliwa nawet jak dostaniesz bana. Jak aktualizujesz poprzez internet to nie ma żadnych problemów ale ja bym nie ryzykował. Jest na forum wersja offline z avatarami i śmiało można ją instalować.
    Ja na razie się jeszcze wstrzymałem z instalacją nowego dasha bo nie wiadomo czy M$ nie flaguje ludzi po tej czynności i jeżeli nie masz bana to tez raczej się wstrzymaj chyba że nie posiadasz dysku i chcesz instalować gry na pendrivie
     
  4. Sawran

    Sawran Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam dysk 120gb ale chciałem zainstalować nowy dash ze względu na to że myślałem że można z poziomu PC instalować na pendrive obraz gry i zamiast z płyty odpalać grę z pendrive. A jeżeli w tym temacie o instalacji gier DEMO naprawdę chodzi o tylko gry DEMO to nowy dash nie jest mi w zupełności potrzebny. No chyba że się mylę.
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
  6. mehacz

    mehacz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rzeszów
    No niestety jak juz wcześniej powiedział Dexter jeśli nie masz XBR to jak na razie nie ma takiej opcji żeby gra chodziła normalnie z obrazu bez płyty.
    Ja bym pozostał przy starym dashu i poczekał jeszcze chwilę chyba że bardzo Ci na tym zależy to jeśli masz odpowiednią wersję dasha to wgrywaj XBR.
     
  7. Sawran

    Sawran Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dzięki wielkie za odpowiedzi,teraz już wszystko wiem, jednym słowem pozostaje przy obecnym dashu.
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    mozesz robic update do 9199 jesli masz 8955 bo nic sie w kwestii zabezpieczen nie zmienia.
     
Wczytywanie...

Poleć forum