1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktulizacja systemu nie powiodła się.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez liki2910, Lipiec 25, 2011.

  1. liki2910

    liki2910 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam,
    Po dłuższym czasie nie korzystania z XBOX LIVE zostałem poproszony o aktualizację którą akceptowałem. Po ponownym uruchomieniu konsola ukazuje się błąd:

    Aktualizacja systemu nie powidła się

    Kod statusu: 3151-335A-B380-0402-C000-000D

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. norbert910

    norbert910 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    486
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Sprawdź błąd na stronie MS'u. Duża część tam jest.
     
  4. liki2910

    liki2910 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  5. norbert910

    norbert910 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    486
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Skoro masz taki błąd to znaczy, że jest:D
     
  6. liki2910

    liki2910 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Też tak myślę ale nie rozumiem jak to szukać bo tam jest w takiej postaci :
    xxxx-xxxx-1xxx-xxxx-C000-007B

    Próbowałem dopasować ale jakoś nie pasuje zbytnio
     
  7. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    faktycznie żaden z tamtych kodów nie pasuje ;p a przynajmniej mi nie udało się dopasować.
    spróbuj do nich napisać
    Skontaktuj się z nami
     
  8. liki2910

    liki2910 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dzięki. Npisałem do nich ale myślę jeszcze do nich zadzwonić jutro bo mają od 9-17 infolinię. Dziękuje wszystkim za pomoc.
     
  9. liki2910

    liki2910 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Zadzwoniłem dzisiaj do M$'a i powiedzieli że chcą przyjąć moją konsolkę do naprawy. Gościu sprawdził gwarancję i powiedział że już minęła ale przyjmie ją bez gwarancji.
    Nasuwa mi się teraz kilka pytań :
    1.Czy jeżeli mam zdartą plombę to naprawią czy nie?
    2.Czy jeżeli miałem sflashowanego xboxa to go odflashować i wysłać?
    3.Czy wo gule warto wysłać?
    4.Czy pewne jest to że naprawią za darmo ?
     
  10. davidzgierz8484

    davidzgierz8484 Banned

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zgierz
    Wg. mnie
    1. Nie naprawia, chyba ze za kase = koszt ok 100 euro.
    2. JW
    3 Nie warto
    4. M$ i darmo. HAHAAHAHHAHAHAHAHAH
     
  11. liki2910

    liki2910 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To więc co mam zrobić kupić nowego xboxa ?
     
  12. davidzgierz8484

    davidzgierz8484 Banned

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zgierz
    Graj albo sprzedaj i dorzuc do nowej konsoli. Kupno jaspera arcade do 500zl jest lepszym rozwiazaniem niz wysylka do MS. Bo wrzuca Ci taka plyte główna jaka masz tylko ze nowa i zaplacisz 100 euro ( jezeli zgodza sie na naprawe). Nowe gry na ta chwile jeszcze nie wymagaja nowego dasha.
     
  13. liki2910

    liki2910 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Moja konsola nie uruchamia dascha i nie moge grać. Wiec ponowie pytam co mam zrobić. Może ktoś się podejmie takiej naprawy ?
     
  14. davidzgierz8484

    davidzgierz8484 Banned

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zgierz
    Nie pisales wczesniej ze nie uruchamia ,albo ja jestem niewidomy ;/;]
     
Wczytywanie...

Poleć forum