1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktulizacja

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez isser98, Marzec 23, 2011.

  1. isser98

    isser98 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Skarżysko-Kamienna
    Witam, otóż kupiłem sobie grę World Cup 2010 South africa idt. Więc wkładam płytę do napędu ... czyta i Xbox pyta się czy zrobić aktulizacje to klikam TAK to się wyłącza Xbox i włącza znowu i jest nowy dashbord z opcją instalki gier na hdd . To normalne bez internetu :confused:


    [​IMG] Taki tylko bez "ludka" i po polsku





    Pozdro :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Nie rozumiem jaki masz problem
     
  4. isser98

    isser98 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Skarżysko-Kamienna
    A taki jak mogła się zrobić aktulizacja jak nie podłączyłem konsoli do internetu ?
     
  5. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Bo jest na płycie z grą - żeby gra odpaliła wymagana była aktualka
     
  6. isser98

    isser98 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Skarżysko-Kamienna
    Aha do dzięki, można zamknąć :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum