1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aktyalizowac konsole do gry batelsfip.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez TOMEKKACZKA, Kwiecień 24, 2012.

  1. TOMEKKACZKA

    TOMEKKACZKA Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    WITAM CZY MOGE AKTUALIZOWAC TA GRE, PRZEZ NETA,BO NIEWIEM CZY ZNOWU BEDZIE JAKIES CICHE INGEROWANIE W SYSTEM ,I PÓZNIEJ WNIC NIE ZAGRAM NA ZAPASOWYCH KOPIACH,CZEKAM NA INFO,Z GÓRY DZIEKUJE,ACHA ,MAM NOWA GRE Deadliest Warrior Ancient Combat ,ALE JAK JA WŁACZAM TO WSKAKUJE DO OKNA JAKIE MAM GRY WGRANE NA TWARDEGO OCO CHODZI CZY KTOS WIE POZDRAWIAM MAM LT 3.0.,pPrzepraszammmmmmmmmmmmmm za duże litery,poprawie sie,pozdrawiam i czekam na konkretna fachowa odpowiedz.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  4. TOMEKKACZKA

    TOMEKKACZKA Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  5. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Aktualizuj, nic się nie stanie
     
  6. TOMEKKACZKA

    TOMEKKACZKA Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ok,dzieki a co z ta druga gra która sie zainstalowała ale chce włączyc to wywala do menu moich gier zainstalowanych,czyto z powodu nieaktualizacji,i tak sprawdze jak wgram dascha,to dam odpowiedz czy wszystko ok,pozdrawiam i dzieki za info.
     
  7. Gratak

    Gratak Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    OO matko, tak tragicznie napisanego posta to jeszcze nie widziałem...
    Jak masz nagraną te drugą grę? Sprawdzałeś się abgx360?
     
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nagrywałeś gry XGD3 iHAS'em? Jeśli nie, to tych gier nie możesz instalować na dysku przy Dash'u wyższym od 13604.
     
  9. TOMEKKACZKA

    TOMEKKACZKA Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam,tak nagrywałem ihasem i przepusciłem abgx360,przepraszam za moje posstyy wybaczzzzz
     
  10. TOMEKKACZKA

    TOMEKKACZKA Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    po aktualizacji gra wchodzi,ale dziwne rzeczy mi sie robia w grze Deadliest Warrior Ancient Combat ,zainstalowałem na twardzym i sie zainstalowała bez problemu w 100%,ale jak chce zaczac grac to wyrzuca do moich gier zainstalowanych,troche to dziwne bo nigdy nic takiego sie nie działo z zadna gra,a troche nagrywałem i przerabiałem,czy ktos wie oco tu chodzi,tom z błedami
     
  11. TOMEKKACZKA

    TOMEKKACZKA Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    OK,WSZYSTKO JUZ WIEM,DOSZEDŁEM OCO CHODZI W TYM DZIWNYM ZACHOWANIU KONSOLI ALE NIEDOKONCA WIEM DLACZEGO TAK SIE ROBI,OTÓZ JAK WSADZIŁEM TA GRE TO NAGLE NA TWARDYM MAM ZAINSTALOWANE 2 POPRZEDNIE CZESCI TEJ GRY,A JAK WCHODZE TO SIE DOPIERO GRA URUCHAMIA,ALE JAK WYCIAGNE GRE TO NAGLE TYCH 2 GIER NA TWARDYM NIBY NIEMAM ZAINSTALOWANYCH,NIEWIEM OCO CHODZI DO KONCA,ALE WIEM NACZYM STOJE,MOZE KTOS ROZWIAŻE TA ZAGADKE,POZDRAWIAM I ZNOWU PRZEPRASZAMMMMMMMM ZA duze litery,właczył mi sie kapslok a nie patrzyłem co pisze,pozdrawiam tom
     
  12. Gratak

    Gratak Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To już lekka przesada... włączył mu się Caps a nie patrzył co pisze. To przeczytaj (umiejętność druga podobna do pisania tylko w drugą stronę) zanim klikniesz... Nie mówię już o edycji postów.

    Deadliest Warrior Ancient Combat to nie XDG3 więc problem leży gdzie indziej
     
  13. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wgrałeś LT MAX i FW pod odpowiednie płyty?
     
  14. Seban_ZA

    Seban_ZA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    54
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    TRN/BDG
    Na jakich płytkach nagrywałeś gry? Możliwe, że gry są źle nagrane. Sprawdź w Nero Disc Speed jak pokaże jakość 0 lub wywali błąd pry około 50 % to już znasz przyczynę.
     
  15. TOMEKKACZKA

    TOMEKKACZKA Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak na pewno bo wszystkie gry wchodza bez problemu nawet wiedzmin,tom
     
  16. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Włóż płytę do napędu, przepuść przez abgx'a i sprawdź, czy "Topologia" została cofnięta.
     
  17. TOMEKKACZKA

    TOMEKKACZKA Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    niewiem czy to ma sens jak gra wchodzi tylko przez twardego trzeba go wystartowac,tylko mnie dziwi za jak płyta jest w konsoli to nagle na twardym mam dwie czesci wgrane,ale jak wyciagne płyte to na twardym niemam rzadnej gry,dziwne,ale gra chodzi,tom,nagrywam na platynium i polecam je sa super zero błędów i złych płyt,tom
     
  18. Seban_ZA

    Seban_ZA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    54
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    TRN/BDG
    spróbuj w Nero Disc Speed sprawdzić. Ja mam tak źle Batmana nagranego Batman. Grałem z płyty było ok a jak próbowałem zainstalować na dysk to wywaliło bład. I jak próbowałem zagrać to lipa. Sprawdź grę w Nero disc speed
     
  19. TOMEKKACZKA

    TOMEKKACZKA Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    płyta sie nagrała ok bo zainstalowałem na dysk i ok ,tylko dlaczego robi takie rzeczy dziwne,zeby zaczac grac to musze zaczynac z pulpitu nagrane gry na twardym,oto jest zagadka,albo na twardym sa informacje o poprzednich czesciach i morze je jakos kojarzy,może byc i tak,kto wie,morze programisci,
     
  20. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28042
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Nie pisz capsem.
     
Wczytywanie...

Poleć forum