1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Akumlatory do pada (problem z padem)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez rastafarithc, Sierpień 4, 2011.

  1. rastafarithc

    rastafarithc Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 5, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam mam pewien kłopot z moim padem do Xboxa Elite a konkretnie:
    kupiłem do niego akumulatory VIPOW 1.2 V są nowe, w 100% sprawne i w 100% naładowane jednak kiedy wkładam je do mojego bezprzewodowego pada ten w ogóle się nie włącza.... pad jest sprawny ponieważ gram na nim na bateriach Durracell i wszystko działa stąd moje pytanie czy nie trzeba może ustawić czegoś w konsoli albo zrobić coś innego żeby pad działał wie ktoś może coś na ten temat ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Sprawdz miernikiem jakie napięcie daja te akumulatorki
     
  4. rastafarithc

    rastafarithc Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 5, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie mam miernika a jeśli dają zbyt małe napięcie dla pada to nie da się pewnie nic z nimi zrobić tak ?
     
  5. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Akumulatorki ogolnie daja 1.2v ale twoje moga dawac za malo wiec mozna podejrzewać ze wadliwe, ale bez sprawdzenia nie dowiesz sie, jedyne co mozesz zrobic to zmienic aku na inne tzn na lepsze tzn firmowe, a nie taka tania chińszczyznę
     
  6. Al Capone

    Al Capone Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Musza byc 1,5 volta
     
  7. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Nie ma akumulatorków nimh 1.5v
     
  8. Adrian Stencel

    Adrian Stencel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    aku powinien działać jak jest naładowany ale sprawdź styki może są czymś zaklejone bądź coś w tym stylu.
    aku ma mieć 1.2
     
  9. amnesia

    amnesia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    241
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A trzeba bylo kupic sanyo eneloop ;) nie ma lepszych

    Sent from my LG-P500 using Tapatalk
     
  10. rastafarithc

    rastafarithc Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 5, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wszystko działa, problem był po stronie ładowarki, jedno gniazdo nie ładowało a pad na 1 aku nie pociągnie :) proszę o zamknięcie tematu
     
Wczytywanie...

Poleć forum