1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Akumulator nie działa

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez kichy, Styczeń 29, 2011.

  1. kichy

    kichy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam kupiłem od gościa konsole z padem i akumulatorem(edycja Resident)ale niestety aku nie działa.Lipa jest taka ze to bylo poza allegro i mam pytanie czy idzie ten aku wysłać do MS ?Nie posiadam oczywiście paragonu ale niby na aukcji pisał typ ze jest na gwarancji jeszcze 23 miesiące.Proszę o odpowiedz
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    a naładowałeś ten akumulator ??
     
  4. kichy

    kichy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    no 6 godzin sie ładował wiec chyba długo a nawet nie idzie nim konsoli odpalić:(muszę kabel podpiąć żeby ja odpalić
     
  5. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    no ale mamy ci zdalnie ten akumulator naprawić ?
    skontaktuj sie z kolesiem i mu przedstaw problem i on podejmie decyzje co dalej...
     
  6. kichy

    kichy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    no dopiero dzisiaj sie odezwał niby poszuka paragonu i dam go na gwarancje,ale jak nie znajdzie to będzie lipa dlatego sie pytałem czy da sie go wysłać do MS
    bez dowodu zakupu?
     
  7. Jarek882

    Jarek882 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    398
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bełchatów
    Musi być dowód zakupu.
     
  8. Onicniepytaj

    Onicniepytaj Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    5432
    Polubienia:
    1698
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Śląsk!
    Zrobiłeś trochę błąd kupując poza allegro.. Bo on dostał co chciał(kasę) i teraz czy znajdzie paragon (czy w ogóle ma go). To wszystko zależy od tego czy mu się będzie chciało. Bo szczerze powiedziawszy możesz mu naskoczyć bo nic na niego nie masz..

    Więc jedynie możesz liczyć na to że jest uczciwym userem i zaistnie znajdzie ten "paragon" bo to że ktoś sobie pisze że jest na gwarancji (a nie pokazuje paragonu, bądź innych rzeczy świadczących o tym) to w takie rzeczy nie wierze :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum