1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Akustyk a garnie w RockSmitha

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez PokerFacowaty, Styczeń 14, 2013.

  1. PokerFacowaty

    PokerFacowaty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2012
    Posty:
    408
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    Heja, posiadam gitarę akustyczną i chciałbym spróbować swoich sił w RockSmitha. Mama nie kupi "elektryka" dopóki nie nauczę się grać. No więc gdzieś w opisie gry przeczytałem, że można grać na akustyku z odpowiednią przystawką. I tu moje pytanie: Czy można faktycznie grać na akustyku w RockSmitha w ten sposób? Mówię o podłączeniu: Gitara -> Przystawka -> Kabel -> Konsola (PC?)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. key

    key Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Tak, możesz grać na dowolnej gitarze (pomijając klasyczną, rzecz jasna). Przystawkę otrzymasz razem z grą.
     
  4. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    nie pisz bzdur, z gra otrzymasz KABEL, a przystawke do akustyka musisz kupic osobno, bedzie dzialac, sam tak gram
     
    1 osoba to lubi.
  5. key

    key Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    W takim razie otrzymałem złą informację na prezentacji w sklepie, rzeczywiście przetwornika nie ma.
     
Wczytywanie...

Poleć forum