1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Alan Wake a 1.61

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez sla0, Maj 6, 2010.

  1. sla0

    sla0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ściągnąłem grę Alan Wake, która ma wave 6 ja mam ixtreme 1.61. Jak mam zpatchować grę do wave 4. W 360 wave's patcher nie ma nic o wave 6. Może ktoś wytłumaczyć jak to się pat****e.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. BCG-pl

    BCG-pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    583
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    tez mam 1.61 i dziala mi Alan Wake bez patchowania wiec po prostu nagraj ta gre i bedzie git :)
     
  4. sla0

    sla0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A może ściągnąłeś już wersję na wave 4. U mnie w abgx pokazuje że to jest wave 6
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    ludzie, na 1.61 dziala wszystko poza patchowanymi grami. Nawet wave 6.
     
  6. sla0

    sla0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dzięki, nawet nie wiedziałem. A nie chodzi tu o 1.61 NS? Czy 1.61 a 1.61 NS to jest to samo?
     
  7. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    na 1.61 NS działają też patchowane gry ,na zwykłym nie
     
  8. sla0

    sla0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czyli na zwykłym 1.61 mogę otwierać każdy wave?
     
  9. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    tak ,byleby gra nie była paczowana
     
  10. sla0

    sla0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    OK.
     
  11. vt9st

    vt9st Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A jak spatchowac z 6 na 2?
     
  12. BCG-pl

    BCG-pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    583
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    to przeciez pisze ze dziala. widze ze niektorym ciezko sie domyslic jak cos nie jest napisane ultra-wprost...
     
  13. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    z 6 na 2 przerobisz 3rd wave patchem
     
  14. vt9st

    vt9st Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Przy ixtrime 1.5, dzieki.
     
  15. chewbacca

    chewbacca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    nie chcę zakładać nowego tematu. Przerobiłem Wake'a na wave 3 za pomocą 360 Waves Patcher v1.2.6 i niestety nie działa na moim 1.6 jakieś sugestie?
    po włożeniu płyty pisze mi, żeby przetrzeć ją szmatką, albo uruchomić ponownie konsole, więc może problemem jest płyta?
    dowiedziałem się, że dante's inferno to też wave 6, a z nim nie miałem problemów, przerobiłem w ten sam sposób.
     
  16. sla0

    sla0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Sądzę że to może być płyta. Ja też tak miałem z army of two the 40th day. Nagrałem jeszcze raz i po problemie.
     
  17. polaris20

    polaris20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2008
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    SIEMNAO
    Wypaliłem dziś ALana ale oczywiście nie działa :)Grę zpaczowałem 360wavepathcerem na wave 3 mam przeróbkę 1.6. Po włożeniu płytki wyskakuje logo Xbox360 więc się pytam WTF??!!

    PS A najgorsze jest to ze to byla moja ostatnia plyta Verba DL :(
     
  18. kamil431

    kamil431 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nagraj sobie active iso , następnie przegraj grę bez patchowania i na bank będzie ci działać.
     
  19. Paso_holik

    Paso_holik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    178
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    chewbacca płyta jest źle nagrana, instalacja najczęściej zatrzymuje się na samym początku lub na 50% przy przejściu pomiędzy warstwami.
     
  20. Tomo262

    Tomo262 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    57
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Płock
    Ja mam inny problem, mianowicie przerobiłem Alana na 3 wave i gra chodzi miodzio. Jednak kiedy chce wyjść do menu konsoli to zaczyna wariować napęd, słychać jakby laser szybko się przesuwał i konsola musi pomyśleć, jak wysunę tackę to wszystko wraca do normy. Nagrałem już ponad 20 gier i patchowałem je i nigdy nie było problemu, jednak taki sam problem wystąpił w Spllinter Cell: Conviction. Ma ktoś pomysł o co chodzi. Da się grać ale trochę wkurza. Używam 360 wave patcher

    up
     
  21. Paczis

    Paczis Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam ixtreme 1.6 Gdy spat***e Alana na wave 3 to mi pójdzie? (nie mam activate iso)
     
Wczytywanie...

Poleć forum