1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

alan wake a ixtrim 1.6 liteon

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mania212, Maj 8, 2010.

  1. mania212

    mania212 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 28, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak przerobic obraz gry zeby działała pod 1.6 tam jak wiem jest wave 6 :(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Keres

    Keres Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    216
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  4. hools35

    hools35 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Albo activate iso płytka i pójdzie gra z każdym wave
     
  5. mania212

    mania212 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 28, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    widze ze sie bardzo znacie zrobiłem wave 3 i nie dziala 2 płyta poszła sie pie....... i co wy na to
     
  6. Keres

    Keres Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    216
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ixtreme to na pewno wave 3.Sprawdzasz obraz w abgx czy cos?Najlepiej opisz przebieg tego twojego wypalania ...

    Tak pozatm jestes pewny na 100% ze to 1.6? Moze jest to 1.61 a tam nie trzeba patchowac.
     
  7. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Jezeli spaczowales na wave 3 i masz na 100% 1.6 to albo zle zostala plyta wypalona albo cos z obrazem nie tak. A jesli masz inny iX to co innego :)
     
  8. druteron

    druteron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    236
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Otwock
    Ja mam 1.6 i zpatchowałem z Wave6 na Wave3 i Alan Wake działa aż miło. Więc coś musisz źle robić. Po patchowaniu 360WavesPatcher radzę nie sprawdzać ABGX360. Bo wtedy przywraca się stary Wave. Można jakoś ustawić ABGX, aby tego nie robił, ale ja się w to nie bawiłem.
     
  9. SebeekS

    SebeekS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    471
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    Jeśli chcesz sprawdzać po patchowaniu, to autofix ustawiasz na level0 :)
     
  10. siwydzik91

    siwydzik91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Jaki jest potrzebny soft aby poszedł Alan wAke??
     
Wczytywanie...

Poleć forum