1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Alan Wake Bundle Copy.. Pytanie?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez VenoVel, Listopad 1, 2010.

  1. VenoVel

    VenoVel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2010
    Posty:
    183
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam chcialbym was zapytac czy Alan Wake Bundle copy zakupiony w zestawie wraz z Forza Motorsport 3 da sie zainstalowac na dysku? Poniewaz nie znalazlem tej opcji.. Forze zainstalowalem bezproblemowo lecz z Alan'em jest problem.. Z Gory Dzieki za odpowiedzi
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ogór

    Ogór Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    383
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Tak powinno się bez problemu zainstalować.
     
  4. scooby666

    scooby666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2010
    Posty:
    118
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rdz
    wlóż płytę naciśnij Y i wybierz z opcji zainstaluj grę, niezlaeżnie od tego czy to promo, bundle czy sklepowa różnią się tylko nadrukiem;)
     
  5. Angle

    Angle Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zottegem
    Mam taką samą wersję i śmigam z dysku, także nie powinno być problemów.
     
  6. VenoVel

    VenoVel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2010
    Posty:
    183
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Juz ogarnalem i zainstalowalem dzieki wam za odp.. Wiem ze pytanie glupie ale dopiero wczoraj mialem konsole w domu i "ogarniałem" jej uzytkowanie ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum