1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Alan Wake - czy na pewno po angielsku?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Warmin, Wrzesień 6, 2010.

  1. Warmin

    Warmin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Legnica
    Wydaje mi się, że exclusivy na XBOXA360 posiadają wbudowane języki czy kupując wersję tej gry ALAN WAKE ---- XBOX360 NOWA FOLIA GDAŃSK (1218087658) - Aukcje internetowe Allegro, jest możliwe, że ta gra ma język Polski, pisałem do sprzedawcy i nie ma on pojęcia, może ktoś z was posiada wersję z UK i wie co i jak. :)


    //HoFi:
    -Zakaz zakładania tematów przez ''Użytkowników'' w dziale dla ''Świeżaków(do 20postów)''! n \kosz!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    alan jest po polsku ale tyko kinowo;))
     
  4. Warmin

    Warmin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Legnica
  5. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    więc ta wersja też powinna mieć język polski
    a wersja PAL czy NTSC??
    bo jak pal to tam jest PL kinowy;))
     
  6. Warmin

    Warmin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Legnica
    mylisz pojęcia PAL to ogólnie przyjęta nazwa określająca region świata, w którym to gra może być sprzedawana i na której to tylko konsolki z PAL będą odczytywać gra pochodzi z UK więc logiczne, że posiada PAL, przykład mam COD6 z PAL czy muszę mieć wersję PL?
     
  7. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    ja wiem co to pal
    jest to region na swiecie czyli europa a ntsc to reszta świata ale też pomysl logicznie Polska to jest w europie a że gra jest zrobiona z myslą o Europejskich językach to PL tam będzie w 100%;))
     
  8. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    zobacz sobie film na yt z e3 jak odpalali alana wake polacy wersja NTSC widac, a w konsoli ustawili jezyk PL wiec gra tez bedzie PL
    kazda gra ma wbudowane wszystkie jezyki jakie sa planowane, a jaka sie uruchomi zalezy od jezyka w konsoli
     
  9. Warmin

    Warmin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Legnica
    miałem Dragon Age:Origins z UK i wszystkie ustawienia regionalne ustawione na ojczyznę i dziwnym trafem teksty były po angielsku
     
  10. meczek

    meczek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    273
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    wlkp
    10 języków w tym PL i prawdopodobnie kod na pierwszy dlc. I pewnie z Irlandii jest :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum