1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Alan Wake DLC

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Chuck, Lipiec 28, 2010.

  1. Chuck

    Chuck Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    146
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Oświęcim
    Witam! Zamierzam kupic ową gre w najblizszym czasie i mam takie pytanie do Was czy jak sciagne dodatek do tej gry przed kupnem to wtedy przy wlaczeniu on bedzie dzialal ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Symon149

    Symon149 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    NY
    Tak jak najbardziej.
     
  4. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Nie za bardzo rozumiem o co ci chodzi. Mówisz o kupnie dodatku czy całej gry ? jeżeli masz grę, ściągniesz skądś tam DLC i wrzucisz na dysk to ci nie zadziała. Jeśli nie masz pełnej gry, kupisz i ściągniesz DLC to samo DLC też ci nie zadziała. Jeżeli masz pełną grę, wykupisz DLC to nastąpi ściąganie. WIęc po co ściągać go wcześniej ? Jeżeli wykupisz DLC i kupisz podstawkę to DLC zadziała dopiero po ukończeniu podstawki. To jest kontynuacja gry, więc musisz mieć ukończoną podstawkę
     
  5. bbkingt800

    bbkingt800 Banned

    Dołączył:
    Październik 13, 2009
    Posty:
    78
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nieprawda, nie trzeba mieć ukończonej gry aby zagrać w ten dodatek!! Ja nie ukończyłem gry i mam do wyboru wątek ,,signal,, w który moge zagrać od razu.
     
  6. Chuck

    Chuck Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    146
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Oświęcim
    o to mi chodzi ze pierwsze kupie dodatek a pozniej gre
     
  7. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    bbkingt800
    Ok. Wydawało mi się że historia z DLC jest kontynuacją podstawki. Widać się myliłem. Dzięki za wyjaśnienie
    Chuck
    Kup, będziesz wiedział : )
     
  8. Kacper.fvbarcelona

    Kacper.fvbarcelona Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    Siema mam taki problem ściągnełem z chomika do Alana Wake te DLC ale cały czas mi wyskakuje błąd jak włącze podstawową wersje był też tam profil ale ten profil jest użkodzony wiesz może o co chodzi bardzo proszę o pomoc bo podstawową wersje przeszłem i chciałem zagrać w te DLC
     
Wczytywanie...

Poleć forum