1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Alan Wake i 1.6

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez dziend0bry, Maj 8, 2010.

  1. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    Sciagam własnie Alan Wake i mam Ix1.6 .. do wave4 uzywam aktywatora :D a Alan jest na wave6 więc co mam zrobić? odpali mi na moim ix? czy mam patchować? czytalem,ze gdy ludzie pat***ą nie mają opcji z wave6.. :(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. GUMNY

    GUMNY Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2007
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Powinno dac się spatchować na wave3 programem 360WavesPatcher osobiście nie patchowałem z wave 6 ale z wave 5 bez problemu w kilkanaście sekund, musisz spróbować.
     
  4. BCG-pl

    BCG-pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    583
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    z active.iso pojda wszystkie wave'y
     
  5. Fennixs

    Fennixs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2009
    Posty:
    289
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    TM
    wejdzie przez active iso i wejdzie przez 360WavesPatcher przez ten program wszystkie wyższe wave wyświetla jako wave 4 i da się spaczować na wave 3 i działa bez problemu
     
  6. zukkiller

    zukkiller Banned

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    a jadnek cos sie zwalilo jak zgrywam na dysk to po 50% wyskakuje przetrzyj sciereczka ale wystarczy chyba nargrac jeszcze raz
     
  7. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    pewnie zle ci się nagrało :D albo płyte masz zjechaną :D na jaka nagrywasz i z jaka predkoscia?
     
  8. badboy8

    badboy8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    641
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    dziendobry,ten twój ixtreme przez activate.iso odpala gre z hdd czy z napędu?
     
  9. zukkiller

    zukkiller Banned

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Nagrywam na verbatimach tylko i wylacznie a nagrywarke mam LG ale jaki model to nie pamietam z predkoscia 10 razy heeee bo zapmnialem zmienic i to jest pewnie przyczyna ze nie moge zgrac do konca na dysk ale jak tylko bede mial czysta dvd to nagram ale na pierwszym miejscu jest na dzien dzisiejszy UFC Udnisputed 2010
     
  10. siera1964

    siera1964 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to np. na lt tez nieodpali wave6??
     
  11. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    na lt odpali wszystko
     
  12. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    odpalam gre z hdd
     
Wczytywanie...

Poleć forum