1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

alan wake i dlc .

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez chester35, Grudzień 2, 2010.

  1. chester35

    chester35 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Tarnów
    witam :) wlasnie ukonczylem gre alan wake :D gra naprawde dobra , znalazlem w sieci dwa dodatki dlc i chcialem sie dowiedziec

    1 jaki jest koszt tych dodatków i jak je pobrac ? konsole mam ponad tydzien i nie podpinalem jeszcze do sieci.

    2 czy dodatki zmieszczą mi sie na dysk bo mam slim 4 gb ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. luksky100

    luksky100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2009
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Kosztów nie znam, a żeby pobrać dodatki wchodzisz do biblioteki gier, wybierasz Alan Wake i gdy jesteś podłączony do neta powinna się wyświetlić zawartość do pobrania.
     
  4. gydoky

    gydoky Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no to sadze ze ci sie nie zmieszcza :) 4gb na gry to zamalo
     
  5. luksky100

    luksky100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2009
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dlc się zmieści, ale o graniu z dysku(pamięci flash) i zgrywaniu na niego gier z płyt zapomnij.
    Bo 4GB to jednak nie za dużo jak na dzisiejsze czasy.
     
  6. gydoky

    gydoky Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dla tego radzil bym ci kupic dysk choc 20gb alboooooo kupic zew. USB jakis 160 troszke wiecej zaplacisz ale masz dobry dysk :D
     
  7. KNAR

    KNAR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    404
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
  8. chester35

    chester35 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Tarnów
    ok dzięki wielkie . i mam jeszcze jedno pytanie . jak gram w gry to czasem obraz mi sie zacina ;/ np jesli przesówam obraz na boki to tak jakby dolna częsc nie nadązala i robią sie takie paski gram na lg ld 565 42 cale przez hdmi . mial ktos takie problemy?
     
  9. luksky100

    luksky100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2009
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    @chester35 pokaż screena z tymi paskami.
     
  10. TrueUser

    TrueUser Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2010
    Posty:
    242
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrów Wlkp.
    Pewnie chodzi mu o synchronizację w poziomie. Może konsola się przegrzewa, płyta porysowana, dysk się zaczyna psuć, albo gra po prostu szwankuje.
     
  11. chester35

    chester35 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Tarnów
  12. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    To chyba normalne, też tak czasami mam.
     
  13. Kacper.fvbarcelona

    Kacper.fvbarcelona Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    Siema mam taki problem ściągnełem z chomika do Alana Wake te DLC ale cały czas mi wyskakuje błąd jak włącze podstawową wersje był też tam profil ale ten profil jest użkodzony wiesz może o co chodzi bardzo proszę o pomoc bo podstawową wersje przeszłem i chciałem zagrać w te DLC
     
  14. omega_pl

    omega_pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2011
    Posty:
    269
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    PRG
    Jak nie ma rgh to mu 160 nie wykryje przez usb :p

    A do kolegi z posta wyzej jak nie masz rgh to nie sciagaj z netu dlc bo ci nie bujna :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum