1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Alan Wake - ImgBurn błąd podczas nagrywania. 2 płyty zmarnowane. IXtreme LT

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Damianos_17, Maj 18, 2010.

  1. Damianos_17

    Damianos_17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    195
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nisko
    Witam,

    Z reguły nie miałem problemu z wypaleniem płyt, ale dziś zmarnowałem już 2 przy próbie nagrania Alan Wake. Podczas nagrywania IMGburn ( wersja 2.5.1.0 ) wywala taki błąd

    [​IMG]

    Nagrywam oczywiście na płytach Verbatim z prędkością 2,4


    Drugi screen, z próby nagrania, ale już IMGburn w wersji wcześniejszej.

    [​IMG]

    Bardzo proszę o pomoc, co to może być ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. trolejbus

    trolejbus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2008
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chełm
    Obrazek wcięło. Ja najnowszym imgburnem wypalam wszystko (wczoraj AW) i wszystko gra. Powyłączaj wszystkie programy i procesy, a jak nie pomoże to przeinstaluj system. Może jak zdjęcie dasz to coś się wyjaśni.
     
  4. Damianos_17

    Damianos_17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    195
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nisko
    Formata dawno nie robiłem i trzeba będzie zrobić.
     
  5. zukkiller

    zukkiller Banned

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    mam jeszcze male pytanie dotyczace UFC Udnisputed 2010 posiadam iXtreme 1.61 a ta gra mam waw6 czy musze przerobic na waw4 czy moge nagrac normalnie na dvd i odpali bez problemy czy przez active iso.
     
  6. only

    only Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jaką wersję ściągnełeś? Ja pobrałem z Xbox Sky region free i zmarnowałem 4 płytki, pobrałem drugi raz, tym razem wersje "Global" i nagrało się za pierwszym razem. Więc to pewnie wina obrazu.

    Ważne jest także by podczas nagrywania nie robić nic na komputerze, jeśli nagrywa się na laptopie nie ruszać go i nie powodować jego drgań. Najlepiej też przed nagraniem zrestartować komputer.
     
  7. dawi901d

    dawi901d Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pytanie czy powie mi ktos jak nagrać Red Dead Redemption . Mam obraż płyty , konsoli nie podłączam do internetu chciał bym by tylko chodzila .
     
Wczytywanie...

Poleć forum