1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Alan Wake nie włacza sie. Czarny ekran

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez x36020gb, Maj 18, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. x36020gb

    x36020gb Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich. Mam problem z grą Alan Weak ściągnołem ja z tego forum. Rozpakołaem ja wszystko ok, nagrałem cloneCD wszystko ok ale jak wkładam płyte z grą do konsoli płyta sie kreci wyskakuje czarny ekran i nic sie nie dzieje :( . Co może być przyczyna co zronić zeby gra działala prosze o pomoć
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. cukier

    cukier Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Z reguły jak gra się nie chce uruchomić to wyskakuje logo xbox 360 i wystarczy activate.iso na przykład ale czarny ekran to może jest coś z obrazem sprawdzałeś go przed nagraniem ? może spróbuj nagrać jeszcze raz jakimś innym programem osobiście polecam ImgBurn nie zepsuł mi jeszcze ani jeden płytki oczywiście Verbatim :D
     
  4. HoFi

    HoFi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    466
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
    Sprawdź w ABGX360
    -zapomniałeś zmienić wave
    -zapomniałeś o pliku .dvd
     
  5. x36020gb

    x36020gb Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja posiadam xtreme LT to wave 6 powinny chodzić . a mozecie podać jakiś link do tego ABGX360 bo faktycznie nie sprawdzałem nim. plik .dvd jes wszytko ok
     
  6. HoFi

    HoFi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    466
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
  7. x36020gb

    x36020gb Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie da sie sprawdzić bo jak klikam launch to zie komputer po kilku sekundach wyłącza :(
     
  8. x36020gb

    x36020gb Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    i jak myślicie co może być przyczyną tego czarnego ekranu w konsoli. gre pobrałem z tej strony było tam zdjęcie z abgx360 i pokaluwało ze wszystko jest ok. to co może być? bardzo prosze o pomoc
     
  9. x36020gb

    x36020gb Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    temat można zamknąć. problem rozwiązałem :) nagrałem płyte trzeci raz tylko ze teraz z prędkością x1 i wszystko smiga az miło :)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum