1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Alan Wake + problem z konsolą

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez marusiek91, Kwiecień 2, 2011.

  1. marusiek91

    marusiek91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    81
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Sosnowiec
    Witam, chciałem się dowiedzieć, czy jeżeli posiadam dwa dodatki do gry alan wake, ale nie posiadam save-ów z podstawki to czy będę mógł zagrać w dodatki bez posiadania sejwów (usunęły mi się podczas awarii dysku) czy muszę przejść grę an nowo by odpalić dodatki?

    I mam jeszcze pytanie, wczoraj przy zapisywaniu awarata w kreatorze xbox konsolka mi się zawiesiła, nie dało się jej nawet wyłączyć przyciskiem głównym. W ogóle nie reagowała i do tego zaczął dziwnie cicho piszczeć albo napęd albo wiatrak i trochę zaczęła rzęzić konsolka. Jakieś doświadczenia w SLIMIE może macie? Jest to slim 250 gb z maja 2010. Trochę się zaniepokoiłem ;/ Pzdr
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    Co do pierwszego to chyba od razu możesz sobie przejsć dodatki.
    Co do drugiego to też tak miałem w mojej slimce. Moja jest z Listopada i tez sie zacięła podczas grania.
    To chyba normalne w slimce że ten pierwszy raz musi sie zaciąć żeby dobrze chodzić.
     
  4. marusiek91

    marusiek91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    81
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Sosnowiec
    hehe. no możliwe;D
     
  5. marusiek91

    marusiek91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    81
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Sosnowiec
    ale tez Ci sie tak zawiesil ze nie mozna bylo wyjsc do dasha i nawet sie nie dalo przyciskiem dotykowym wylaczyc? J zeby wylaczyc musialem kabel z gniazdka wypiac bo inaczej sie nie dalo.
     
Wczytywanie...

Poleć forum