1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

alan wake waves 3 active iso

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez ALEXY28, Maj 19, 2010.

  1. ALEXY28

    ALEXY28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam szukałem po różnych stronach problemu jaki mnie spotkał otuż pobrałem nową grę ALAN WAKE jest przerobiony na waves 3 bo ten waves moja konsola odbiera tyle że przy A.W. wyskakuje mi tylko logo xbox 360 a mam pobrane też najnowsze aktualizacje 2.0.9..... i nie wiem czemu tak jest to samo mam z RESIDENT EVIL 5 G.E. czytałem że potrzebne jest active iso gdzie to można dostać i jaki pasuje do waves 3.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. badboy8

    badboy8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    641
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie czaje cie zupełnie.
    Activate iso służy tylko do Ixtreme 1.6 i na gry w podstawowym wavie (czyt.4)
     
  4. ALEXY28

    ALEXY28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale na waves 4 migry nie hulają tylko na waves 3 czyli active iso nie potrzebuje tak?
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    potrzebujesz. jest na forum poszukaj
     
  6. supermegazord

    supermegazord Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2009
    Posty:
    92
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    pobierz obraz gry z -=KLIK=- potem pobierz 360wavepatcher
    Rapidshare
    -=KLIK_1-

    Hotfile
    -=KLIK_2=-

    Rozpakuj obraz odpal 360wavepatcher, skonwertuj obraz na wave3 nagraj programem imageburn i będzie śmigać.

    U mnie działa jak trzeba.
     
  7. ALEXY28

    ALEXY28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    360waves patcher z tego co widzenowszą wersje bo mam v1.2.6 i właśnie przerabiam na waves 3 tak jak wszystkie bry i nie działami ALAN W.
     
  8. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Ściągasz activate.iso 2.Wypalasz. 3.Wkładasz do xbox'a przed grą. 4. Wkładasz grę 5. Grasz Activate.iso sprawia że nie patrzy na wave. Tylko ściągnij activate iso dla swojego napędu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum