1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Alice.Madness.Returns.XBOX360-MARVEL

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez opeael2, Czerwiec 9, 2011.

  1. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    RELEASE: Alice.Madness.Returns.XBOX360-MARVEL

    REGiON: FREE
    Wersje językowe: English, French, Italian, German, Spanish, Japanese

    BRAK AP ORAZ DASH'A KASUJĄCEGO FLASH....

    [​IMG]

    [​IMG]

    macie świry.....​
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Coud95

    Coud95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    83
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Potwierdzam nie ma nowego dasha
    Na jakiejś stronie przeczytałem, że gry będą miały nowy dash dopiero od września :)
    Ciekawe czy to prawda...
     
  4. bakahk

    bakahk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
  5. memeczyslaw

    memeczyslaw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    224
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    mam dziwny problem kiedy chce zainstalować gre na dysku przy 21% wyskakuje błąd nie mozna odczytać płyty wyczyść miękką szmatką, a przy uruchomieniu gry z płyty jest czarny ekran i nic sie nie dzieje ;/ jest na to jakiś sposob? działa tylko na LT+ v.1.1? przy 1,6 extreme tego nie odpale?
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    jeśli nie mozesz zgrać na dysk to źle się wypaliła
     
  7. memeczyslaw

    memeczyslaw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    224
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ale wyżej ktoś napisał działa na 2.0.12625.0 / LT+ v.1.1

    dash 2.0.12625.0 ale nie mam LT+ tylko 1,6 przerobilem na wave 3 i nagrałem tak jak zawsze podczas nagrywania nie było żadnych błędów takze to nei jest chyba wina nagrywania tylko przeróbki
     
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  9. memeczyslaw

    memeczyslaw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    224
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a więc przy przeróbce 1,6 i zmianie wave na wave 3 powinno ruszyć? ok przeskanuje płyte abgxe'm
     
  10. amnesia

    amnesia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    241
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    u mnie na LT+ i najnowszym dashu palone na platinium śmiga bez problemu ;)
     
  11. memeczyslaw

    memeczyslaw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    224
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    przeskanowalem płyte abgxe'm tutaj link do screena ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting
    i jak jest ok? czy jednak błąd i nagrywać ponownie?


    moze cos zle zrobilem? przeskanowalem abgxe'm, zmienilem wave na wave 3 wypaliłem w imgburn prędkośc 2,4x, verbatim
     
  12. bakahk

    bakahk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    Dla obrazu:
    [​IMG]

    360 Waves Patcher v.2.1.9 Final (Installation de 360WavesPatcher) pokazuje:
    [​IMG]

    po przerobieniu na Wave 3, 360 Waves Patche widzi prawidłowo to:
    [​IMG]

    a ABGX to:
    [​IMG]

    w takim razie powinno być ok., czy ew. czegoś nie ogarniam?!? (zmasakrowanie sobotniego poranka)
     
  13. Lelen

    Lelen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 15, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Posiadam LT+1, wypaliłem grę ISO Burn, i nie chcę mi jej konsola czytać, włącza się tylko logo Xboxa, próbowałem również przerobić na Wave3 (nie wiem po co w sumie) i dalej nie działa.. Co mogę jeszcze zrobić?
    Mam Elite Jasper V2. Nie wiem jaki dash, nie wiem gdzie się sprawdza, nie jest konsola zbanowana.
     
  14. amnesia

    amnesia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    241
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    na jakiej płycie i nagrywarce to paliłeś? Abgx odczytuje płytę?
     
  15. bakahk

    bakahk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    Jaki mam DASH?
    Ustawienia systemu -> Ustawienia konsoli -> Dane systemowe -> po prawej stronie będziesz miał info "Bieżące ustawienie Interfejs główny: X.X.XXXXX.X" no i to jest nr DASH`a :)

    Jeśli masz dobry obraz (wynik jak z mojego postu powyżej grafika pierwsza), do tego wypalony dobrze na dobrym krążku, to zrób tak jak proponuje przedmówca i sprawdź wypaloną już płytkę ABGX`em czy wynik będzie analogiczny do wspomnianej grafiki.
     
  16. Lelen

    Lelen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 15, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok, dash mam 2.0.13146.0, nagrywam oczywiście na Verbatim DL, nigdy nie miałem problemów z odczytywaniem (nowy NFS, AC:B, Mortal Kombat, LA Noire, Crysis 2 itp. - działają), nagrywarka to jakiś kogucik "SpeedPlus" czy coś, co do ABGX to nie wiem czy coś się w nim konfiguruje? Daje screen czysto po instalacji programu z wypalonej płytki:

    [​IMG]

    Ok mam poważniejszy problem, chyba ten dash mi coś zepsuł, żadnej gry mi nie chce czytać :O
     
  17. memeczyslaw

    memeczyslaw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    224
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a mi ktoś pomoze? przerobka 1,6 wypalone prawidlowo na verbatim, przeskanowane abgx potem przerobione na wave 3 przy wypalaniu nie bylo zadnych błędów, w konsoli gre odczytuje normalnie ale kiedy chce ją uruchomić z płyty nic sie nie dzieje tylko czarny ekran, a przy próbie instalacji na dysku przy 21% wywala błąd nie można odczytać płyty, co na to poradzic? prosze uprzejmie o pomoc :(
     
  18. amnesia

    amnesia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    241
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    jeśli zaktualizowałeś dash i nie wgrałeś przeróbki na nowo, to zwyczajnie ci się wykasowała. Taki bonus od M$ :p

    @memeczysław jeśli staje na 21% przy instalacji to raczej na pewno płyta źle nagrana. Spróbuj wypalić jeszcze raz, najlepiej na jakimś porządnym palinku. U mnie działa nawet na platiniumie za 2zł.
     
  19. memeczyslaw

    memeczyslaw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    224
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ok sproboje jeszcze raz nagrać, dzieki
     
  20. Tomo262

    Tomo262 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    57
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Płock
    Ja mam taki problem, że po włożeniu płytki z Alicją wyskoczył mi komunikat o instalacji aktualizacji, zatwierdziłem ale w trakcie wyskoczył błąd o wytarciu płyty szmatką , niby instalacja nie do końca przebiegła, bo nie mogę nadal zagrać w Alicję, Fifa 11 normalnie chodzi ale Black Ops już nie. pamięc na aktualizację zabrało z karty a Alicja nadal nie chcę ruszyć. dash wyświetla się 2.0.12625.0
     

Poleć forum