1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

PL Alien Isolation (2014) XBOX360-COMPLEX

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Wrzesień 30, 2014.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28042
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]

    RELEASE: Alien.Isolation.XBOX360-COMPLEX

    Alert

    DVD1 - CONTENT
    DVD2 - GRA

     
    1 osoba to lubi.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kudłaty12345p

    kudłaty12345p Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 5, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Można Horizonem Content przegrać na pendriva bez wypalania płyty?
     
    1 osoba to lubi.
  4. Samuraiser

    Samuraiser Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2013
    Posty:
    150
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zielona Góra
    To samo pytanko co kolega.
     
  5. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28042
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Najprawdopodobniej tak
     
  6. Samuraiser

    Samuraiser Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2013
    Posty:
    150
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zielona Góra
    Podobno gra chce łączyc z xlive. Prawda?
     
  7. Onicniepytaj

    Onicniepytaj Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    5421
    Polubienia:
    1661
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Śląsk!
    Cytat (nie próbowałem)

    "gra działa trzeba oby dwie płyty przerobić do xex content wgrać do konsoli w content a to co zostanie folder data skopiować do folderu z drugą płytą i folder z drugą płytą na dysk zewnętrzny i gra rusza"
     
    1 osoba to lubi.
  8. Samuraiser

    Samuraiser Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2013
    Posty:
    150
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zielona Góra
    No super tylko, ze niemam rgh.
     
  9. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    No to co za problem ze łączy się z live
     
  10. piccolo

    piccolo Banned

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2014
    Posty:
    255
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To chyba logiczne ,że nie wymaga połączenia, skoro tomsi napisał ,że mu działa a ma rgh.

    Pewnie nie chce grać przed premierą na xbox live, do której jest 7dni.
     
  11. Samuraiser

    Samuraiser Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2013
    Posty:
    150
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zielona Góra
    Bede dzwieczny jak ktos znajdzie sposob na zgranie contentu bezposr. na pendrive/dysk.
     
  12. Pat80

    Pat80 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2012
    Posty:
    197
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Iława

    Potwierdzam działanie gry, ale ... kopiujemy standardowo content z płyty nr 1 i tylko to ( jak skopiowałem resztę do katalogu z plikami płyty 2, pojawia się crash ), pliki są w takim samym katalogu DATA, na DVD1 i DVD2 po przerobieniu do xex i pewnie to stanowi problem, bo się nadpisują.

    Także płytę DVD1 i DVD2 przerabiamy do xex, z pierwszej płyty kopiujemy content w odpowiednie miejsce na konsoli, a płytę nr 2 do swojej biblioteki z grami. I jazda w poszukiwaniu Obcego :)
     
  13. f1older

    f1older Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    696
    Polubienia:
    183
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Evergreen Terrace 742
    nie do końca.
    w niczym nie przeszkadza skopiowanie plików z katalogu DATA(dvd1), a nawet wiecej- tam są pliki, których na DVD2 nie ma.
    reasumując- content wycięty z dvd1, wrzucamy wiadomo gdzie.
    pozostałość po dvd1, czyli katalog DATA(ale nic więcej!) kopiujemy do dvd2(nadpisujemy te, które się dublują), i wtedy gra jest cała, i buczy.
    przynajmniej u mnie tak działa, na rgh. :)
    edit: co wiecej, zawartość dvd2 upakowałem w nowe iso, a potem to przerobiłem na god.
    bo tam ponad 3 tysiące plików, i dysk by się męczył.
    a tak to mam kontener god, i wszystko pięknie działa. :D
     
  14. woytekg

    woytekg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Co w kwestii LT3.0. Dziala normalnie czy jest jakiś problem?
     
  15. Pat80

    Pat80 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2012
    Posty:
    197
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Iława
    No właśnie u mnie po zgraniu katalogu DATA z drugiej płyty i nadpisaniu, występował crash po włączeniu nowej gry... także z tego zrezygnowałem i wszystko działa, zobaczymy co dalej bo wczoraj poświęciłem na grę tylko jakąś godzinke
     
  16. Marek007

    Marek007 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 28, 2014
    Posty:
    14
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Da radę uruchomić bez RGH ?
     
  17. Szark

    Szark Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czy dostęp do neta jest potrzebny żeby zagrać?
     
  18. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie jest potrzebny
     
  19. Mitzek

    Mitzek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Panowie, a ten content da rade wyciagnac i wrzucic Horizonem bezposrednio na HD (jak np. w GTA V), czy trzeba na plytke nagrywac? (pytam o sytuacji, gdy mam LT3.0)
     
  20. r1023

    r1023 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 19, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    działa normalnie na lt2.0 , nie potrzeba podłączenia do netu.
     
    1 osoba to lubi.
  21. pavvelll

    pavvelll Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2013
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy da się to uruchomić tylko z dysku USB? Nie mam miejsca na hdd
     
Wczytywanie...

Poleć forum