1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Aliens vs. Predator + JTAG = Problem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Mikko, Czerwiec 13, 2010.

  1. Mikko

    Mikko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Witam !
    Posiadam konsolę z JTAGiem, ściągnąłem z neta grę "Aliens vs. Predator" a dokładnie "Aliens vs Predator PAL XBOX360-SWAG".Wrzucam gierkę na HDD tak jak zwykle, gołe pliki i foldery wypakowane programem "Xbox Image Browser" do folderu Games na HDD.Problem w tym że kiedy chcę odpalić grę wyskakuje info żebym pobrał ją ponownie.Miałem już tak kiedyś z FF XIII jak miałem zły plik Default wrzucony z grą.Ale tutaj nic nie zmieniałem więc jak to naprawić?

    Bardzo proszę o pomoc, z góry wielkie dzięki.

    PS. jest to już drugi raz kiedy ściągnąłem tą grę (tym razem ofc. z innego źródła).Poprzednim razem był ten sam problem.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    przerob iso2god i uruchamiaj z biblioteki gier.
     
  4. Mikko

    Mikko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Grę tak przerobioną wrzuca się do folderu Content tak?Bo nie używałem jeszcze tego programu.
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    wyrzuć folder system update;) i będzie działać:p
     
  6. Mikko

    Mikko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Akir jak zwykle pomocny :).Działa dzięki wielkie ;].
     
Wczytywanie...

Poleć forum