1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Allegro konsola. Pisze tutaj bo do tamtego tematu nikt nie zaglada

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez slewik, Grudzień 29, 2010.

  1. slewik

    slewik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Konsola Xbox360 + headset+ pady komplet GWARANCJA (1380266718) - Aukcje internetowe Allegro

    wylicytowalem ta konsole i mam moralnego kaca ze przeplacilem. za 720zl jak widzicie.przeplacilem?
    bo moze sprzedawca zgodzi sie jeszcze odwolac transakcje.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Darkoo19

    Darkoo19 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    hmm... rocznik jej jest ok, ale moim zdaniem troszkę przepłaciłeś. A ona jest czysta ? tj. nie oflagowana, bez bana ?
     
  4. siostraFaustyna

    siostraFaustyna Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Napewno przepłaciłeś ja za tą cenę miałem konsolę elite 120gb, rocznik 11.11.2009 i z 6 grami ;p (lego batman, pure, halo 3 odst, forza 3, gears of war 2 limitowana edycja, fight night round 4). Niedługo te gry sprzedaje oprócz gowa, to wyjdzie że zapłaciłem za nią 500-600zł ;p
     
  5. Madrid.energy2000

    Madrid.energy2000 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    134
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  6. Shakedown

    Shakedown Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Hmm to otwieranie trąci przeróbką napędu... poza tym jakby "dziecko wlozylo papierek do napędu" to wlasicicel mając gwarancję mogłby odesłać konsolę do MS, a nie otwierać w celu wyczyszczenia... Może własciciel grał na przeróbce a potem wgrał oryginalny firmware...? Ja byłbym podejrzliwy (nie ma plomb na konsoli i na napędzie) chyba ze i tak chcesz przerobić i grać offline

    P.S. za 720 to już slima 4gb można kupić
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1061
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Tak czy siak kupił już:p, ma konsolę jaką wylicytował
     
  8. Shakedown

    Shakedown Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ostatecznie może nie sfinalizować :)
     
  9. bogdan6120

    bogdan6120 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    169
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    na allegro masz taką opcje możesz odwołać tranzakcie ale musisz podać przyczynę i czekać na odpowiedz sprzedającego i chyba zapłacisz koszty allegro.
     
  10. slewik

    slewik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzieki. juz za pozno. czyli ze za te 720 to bym elite kupil? ale przez dluzszy czas nie bylo takich ofert nigdzie. a poza tym pewnego premiuma jaspera 60gb to chyba nie kupilbym duzo taniej, widzialem oferty tak po 650zl. ale tutaj mam jeszcze nowego pada takze +50 zl. wiec chyba nei przeplacilem wiecej niz 50zl, no chyba ze kupilbym cos mniej pewnego, od mniej zaufanego allegrowicza. a zreszta elite rozni sie tylko dyskiem, ktorego i tak bym nei wykorzystal.
    tak obiektywnei na rzecz patrzac, to sie chyba troche podpalilem zeby jak najszybciej juz miec xpudelko i chyba to mnie popchnelo zeby wylicytowac troszke wieksza kwote. ale juz przepadlo, i nie bede sobie psul radosci z nowej konsoli tym ze bede kilka dyszek w plecy.
    DZIEKi za wasze opinie ;)
     
  11. slewik

    slewik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    pisze double posta poniewaz chce podbic temat, bo mam jeszcze ejdno pytanie ;p
    patrzac na rok produkcji i to wszystko co widac na tej aukcji, jaki mi wróżycie napęd?? bo sie powoli zabieram za przerobke i sie zastanawiam czy to bedzie jedna z tych trudniejszych czy raczej luzik ;p (jak nei bedzie trzeba nic lutowac itp to sobie dam rade sam, ale inaczej to sie boje)
    @edit
    jeszcze takie pytanie offtopowe
    do przerobki bardzo czesto (zawsze?) jest potrzebny kontroler sata. na allegro widzialem taki za 44zl. czy trzeba wydac tą kase i zakupic go, czy mozna jakos inaczej to rozegrac (kupic od kogos z forum np.)
     
  12. dontd

    dontd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja kupiłem Jasper Premium 60GB , rocznego na gwarancji z dwoma padami oraz 5 grami w wakacje za 600zł. Pojechałem obejrzalem, zagralem i kupiłem na miejscu. :d
     
  13. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Co do twojej przeróbki , masz LiteOna taki kontroler + przesyłka wyjdzie cie ok 65zł a przeróbka na LT+ 50zł raczej się nie opłaca i masz gwarancje jak zrobisz w serwisie ze będzie ok ( w większości serwisach jest tak że za 2 razem masz rabat jak byś przerabiał )
     
  14. Kamikaze

    Kamikaze Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Za 720 wyrwiesz slima 4gb z dwoma grami ;P
    ja swojego premiuma z banem i ix1.6 + dwa pady i dwie gry opyliłem za 500zł
    jak dla mnie przepłaciłeś
     
  15. slewik

    slewik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    up
    slimy i tak mnei nie interesowaly bo nie mozna zflashowac na LT+.

    cyborg mowisz ze mam Liteona? to faktycznie lipa bo tam potrzeba jeszcze jakeigos cholernego konwertera RS232 TTL. Ale obys sie mylil, bo jakby to byl inny to zedobylbym jakos ten kontroler SATA i sam sobie poradzil, a tak to pewnie bede musial kolejne pieniadze wkladac w tego xboxa... troche irytujace ;/
     
  16. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    na 300% masz LiteOna samsungi i Hitache były produkowane na początku przez jakieś 2-3 lata a potem tylko LiteOny do dzisiaj jak już masz z 2008 to już LiteOn a jak z 2009 to na 100000000000000% LiteOn i nie ma innej opcji chyba że ktoś wymienił napęd w co wątpię bo poco. Przeróbka na LT+ mojego LiteOna wyniosła 50zł zresztą w tym serwisie jest tylko jedna cena 50zł nie zależnie od flasha i napędu
     
  17. cezeusz

    cezeusz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie lepiej dać jakiejś firmie to przerobić. Chociaż z drugiej strony rozkręcałem x'a po firmie naprawczej i można dostać zawału.
     
  18. mark1618

    mark1618 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2010
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Cieszyn
    Zdecydowanie przepłaciłeś. Ja kupiłem za 600 praktycznie ten sam zestaw z tymże zamiast Gears miał UFC 2009 i PES 2010.
     
  19. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Dobra już skończcie to że przepłacił teraz ma inne pytanie związane z przeróbkom a wy dalej o tym ze przepłacił ludzie czytać nie umiecie a ja też kupiłem nowego xa za 590zł w sklepie ( z 2 grami i jednym padem ) ale nie jade po nim że przepłacił bo to jego kasa teraz ma inne pytanie i na to odpowiadam i was też proszę bo koleś zamiast się dowiedzieć tego co chce to tylko będzie czytał ile to przepłacił i za ile mógł kupić a niczego konkretnego się nie dowie
     
Wczytywanie...

Poleć forum