1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Alternatynwa karta sieciowa?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Jadek, Lipiec 6, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Jadek

    Jadek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam. Mam pytanie. Czy jest możliwość podłączenia jakiejkolwiek karty sieci bezprzewodowej oprócz microsofta? NP: TP-LINK TL-WN725N? Proszę o pomoc. Dziękuję.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
  4. sk00ti

    sk00ti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    119
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Niestety sam próbowałem, pasuje tylko oryginalna M$ :) I dalej męczę się z 8 metrowym lanem :D
     
  5. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    mozna podlaczyc byle jaki router z funkcja ap client i bedzie dzialac na tej samej zasadzie
     
  6. Jadek

    Jadek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tzn ja mam podciągnięty kabel od routera ale 10m ;/ i to w takim miejscu można przypadkiem uszkodzić i konsolkę i router.
     
  7. Kryniuk

    Kryniuk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2012
    Posty:
    283
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Skierniewice
    A nie możesz zainwestować po prostu w dłuższy kabel? Osobiście nie przekonuje mnie podłączanie konsoli przez WiFi czy to PS3 czy X360 zawsze to dłuższe czasy ładowania itp.
     
  8. Jadek

    Jadek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Oczywiście że mogę, ale to już poza tematem. Dzięki. Do zamknięcia.
     
  9. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala

    Info Zamykam

     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum