1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Amerykański Kinect w Polsce

Temat na forum 'Kinect' rozpoczęty przez GMSW, Kwiecień 15, 2014.

  1. GMSW

    GMSW Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2014
    Posty:
    95
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Hej
    Mam do was jedno pytanie.
    Czy Amerykański Kinect pójdzie na europejskiej konsoli, bo zamierzam w trakcie wyjazdu sobie go kupić.
    Tak wiem gry amerykańskie nie pójdą na Europejskiej konsoli ,bo mają inne napięcie pod nazwą NTSC by polacy mamy napięcie pod nazwą PAL.
    Pozdrawiam
    Daje przydatne -_- !
    P.s Szukam ogarniętych gości do grania w CoŚ Black Ops 2

    Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. frytas16

    frytas16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2011
    Posty:
    205
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stare Kurowo
    Będzie działać ja mam z ameryki

    Pomogłem ?
    Daj PRZYDATNE ! Dzięki.
    Wysłano z iPhone 5s !
     
  4. slimLeo

    slimLeo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2013
    Posty:
    160
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    K-ce
    Na slimce bez problemu. Na Fat zasilac moze byc tylko pod 110v
     
  5. paz

    paz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 15, 2014
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie napięcie ntsc lub pal tylko sytem telewizji
     
  6. frytas16

    frytas16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2011
    Posty:
    205
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stare Kurowo
    Ja mam zwykły zasilacz z angli do fat'a i tylko przejściówke z angielskiego wejścia na polskie i mi działa.

    Pomogłem ?
    Daj PRZYDATNE ! Dzięki.
    Wysłano z iPhone 5s !
     

Wczytywanie...

Poleć forum