1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Amplituner LG LH-C6230 + XBOX 360 ==> Da radę 5.1 ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Rafal86PL, Grudzień 12, 2011.

  1. Rafal86PL

    Rafal86PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam,

    Podpowiedzcie mi bo już trochę się zamieszałem.
    Mam kino domowe z tytułu. Czy jest szansa podłączyć z X360 żeby uzyskać 5.1?
    LG nie ma optyka. Są chinche. Jest coś z tyły jeszcze ale nie orientuję się.

    FOTO:

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Melvin.FoX

    Melvin.FoX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    87
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Nie, nie ma takiej mozliwosci.
     
  4. Rafal86PL

    Rafal86PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Poczytałem trochę i faktycznie dowiedziałem się, że DD da radę tylko przez optyka albo coaxiala teoretycznie ale .....
    Ja podpiąłem przez przednie AV przez 2 chinche i jest DOLBY PRO LOGIC II. Nie wiem jak to możliwe, ale specjalnie ściągałem płyte Dolby demo disc DVD i każdy kanał gra niezależnie :|
    Testowałem też w MW3 i jest DPL II.
     
  5. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Dolby Pro Logic II emuluje dźwięk 5,1-ciesz się,że masz taki.Nic więcej z tego sprzętu nie uzyskasz.
     
  6. Rafal86PL

    Rafal86PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    EMULUJE - jak to rozumieć w tym kontekście? Czym różni się ten dźwięk od pełnego DD?
    Sprzęt jest stary - wiem, ale zamiast kurzyć się w piwnicy może być podpięty.
     
  7. gomezja

    gomezja Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2011
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Krapkowice
    to znaczy ze dziwek masz w tych glosnikach programowo nie sprzetowo...czyli jest gorszej jakosci i nie dziala tak jakby dzialal normalnie
     
  8. yahoone

    yahoone Banned User V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik Game Master Liga XboxForum.pl PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2007
    Posty:
    552
    Polubienia:
    124
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    @
    http://xboxforum.pl/sprzet-f27/kino-5-1-[poradnik]-79724.html
    Nie da się.
    Zanim założysz temat to radzę poszukać na forum
     
Wczytywanie...

Poleć forum