1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Analiza błedu ROD-Problem

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez matiw95, Październik 15, 2010.

  1. matiw95

    matiw95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2009
    Posty:
    169
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zamość
    Witam!
    mam pewnien problem. po tym jak wyskoczył mi ROD
    sprawdziłem jaki mam błą, wyszło że jest to error 0020.
    wymieniłem paste itp. chciałem sprawdzić czy błąd nadal jest.
    i był . a więc chciałem sprawdzić czy ten sam, jednak się nie dało.
    po naciśnięciu przycisku wyszukiwania pada i przcisku otworzenia
    napędu nic się nie działo.
    Czekam na szybką odp.!

    Pozdrawiam!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    jak nie da sie sprawdzic kodu bledu (brak reakcji na przyciski lub wciaz migajace 4 czerwnoe diody) jest to blad ktorego nie mozna zidentyfikowac. czyli prawie na 100% smietnik.
     
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1061
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie przesadziłeś z pastą?Lecz zapewne i tak kupno nowego
     
  5. matiw95

    matiw95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2009
    Posty:
    169
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zamość
    3ROD jest 3 czerwone diody świecą.
     
  6. pepe8.8

    pepe8.8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    musisz podłączyć kabel AV jak masz wersję xboxa 360 bez HDMI bo bez podłączonego kabla świecą się właśnie 4czerwone pola i nie sprawdzisz kodu błędu.
     
  7. pemek

    pemek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2008
    Posty:
    121
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krk
    i ja się pytam kto puścił w obieg marne i głupie sposoby na "naprawę" rrod domowymi sposobami ... ehhh 0020 usuwalny w 100% po co było gmerać? pastę wymieniać ? czasem wydaje sie to proste a efekty z reguły są mizerne.

    zostaje Ci reballing i modlitwa żeby udało Ci się ponownie odczytać ten magiczny kod błędu. GL.
     
  8. matiw95

    matiw95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2009
    Posty:
    169
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zamość
    chciałem tylko dodać że ten błąd wyskoczył mi już kiedyś wcześniej i go naprawiłem.
    i niedawno dopiero znowu wyskoczył i akurat teraz nie da się go naprawić.
    mam zamiar zrobić reflow'a jutro i zobaczymy co tam będzie.

    mówie wyraźnie....świecą mi się 3 czerwone diody! nie 4! 3!
    i przycisk otworzenia napędu i ten do odszukania padów nie reaguje na analize błędu .
     
  9. matiw95

    matiw95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2009
    Posty:
    169
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zamość
    Odświeżam.
     
  10. wroona

    wroona Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A poco ci kod błedu??. Jesli sam niezrobiłeś w niej czegoś głupiego to zrób rebaling procesora i grafiki i pewnie będzie ok.
     
Wczytywanie...

Poleć forum