1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Anit Pirate 2.5 (AP 2.5) - Patchowanie obrazu ISO.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez soncrash, Grudzień 26, 2010.

  1. soncrash

    soncrash Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, dzisiaj byłem w serwisie z moją konsolą, wgrał jej najnowszy soft, mimo tego, żebym sobie wypalił gry, która ma działać, potrzebuje najpierw zrobić Fix'a obrazu płyty. Do tego Potrzebny mi jest program ap25patch-xbox360.exe, tylko że nigdzie nie mogę znaleźć normalnego linka do download'u. :(

    Bardzo proszę o pomoc i wesołych świąt życzę. :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KNAR

    KNAR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    404
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Ściągnij najnowszego abgx'a, ppfomatic nie jest potrzebny abgx posiada funkcje patchowania obrazów ap25.

    abgx360 - Download
     
  4. soncrash

    soncrash Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Masz odemnie "Dziękuję"
    Mam nadzieję że wszystko zadziała :), Szczególnie mi zalęży na najnowszym need for speed, pozdrawiam.
     
  5. RevoCent

    RevoCent Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2010
    Posty:
    102
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz
    A mógłbyś mi podpowiedzieć gdzie jest ta funkcja, żeby ją zaznaczyć?
     
  6. orzelorzel

    orzelorzel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    abgx sam paczuje obraz :)

    @down
    nie, jeśli wykryje ap25 i będzie on w bazie abgx sam naprawi obraz:)
     
  7. RevoCent

    RevoCent Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2010
    Posty:
    102
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz
    Nic nie trzeba zaznaczać, żeby spatchował obraz z AP 2.5?
     
  8. ZDZISIU222

    ZDZISIU222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie. (o ile masz najnowszego abgx 1.0.4 albo większy i patch jest w bazie abgx) A, w abgx w zakładce Autofix dajesz level 3 i zaznaczasz Adjust SSv1.
     
  9. RevoCent

    RevoCent Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2010
    Posty:
    102
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz
    Mam wersję 1.0.5 ;) Dzięki za info!
     
  10. goldphoenix

    goldphoenix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Janikowo
    a moje pytanko koledzy jest takie uzytkownik zdzisiu222 napisał ze wytarczy miec abgx 1.0.5 to mam i dalem opcje Adjust SSv1 angle 359 for ixtreme 1.4 i wszystko było na zielono ale nadal był wave 9 i teraz niewiem czy moge to nagrywac i czy mi konsola odczyta bo z tego co wiem to czyta tylko do wave 3 jesli ktos ma ixtreme 1.5.1 a taki akurat mam pozdro
     
  11. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    No to musisz zmienić wave.
     
  12. goldphoenix

    goldphoenix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Janikowo
    własnie niewiem czy tu cos zmiana wave pomorze bo jesli zmieniam na wave 3 wkladam do konsoli i pisze ze plyta jest nieczytelna lub zamazana
     
  13. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    3/4 gier ktore mają update na płycie po zmianie wave wywala wlasnie taki bląd
     
  14. goldphoenix

    goldphoenix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Janikowo
    jedyne co mi pozostaje to chyba czekac na ixtreme lt+ lub wgranie go w moja konsolke i wtedy asasin by ruszyl :) inej opcji niewidze poniewaz nagralem gre na normalnym wave czyli 8 lub 9 i mi sie tylko pokazalo okienko xbox360 nic wiecej tyle na temat pozdro ps. jesli przerobie na wave 3 to znów mam plyta nieczytelna wiec lipa
     
  15. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    wgraj dasha kasujeco flash i przerob do 1.9...wszystko pójdzie
     
  16. goldphoenix

    goldphoenix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Janikowo
    nierozumiem tego co napisales !opeael2 bo jesli chodzi o przeróbke to nigdy tego sam nierobiłem zawsze w serwisie mi przerabiali i chyba mam wgrany ixtreme 1.5.1 wiec na tym za bardzo sie nieznam wiec jakbys mogl mi wytlumaczyc o co ci chodzilo bo z tego co wiem to przez usb nieda sie wgrac nowego ixtreme 1.9 a konsoli niemam zamiaru rozbierac bo jeszcze jest na gwarancji pozdrawiam
     
  17. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Włącz konsole do sieci wgraj najnowszego dasha . On Ci wyczyści napęd i dopiero wtedy idź żeby Ci ktoś przerobił. Albo wyślij tu
    allegro.pl/flash-lt-1-9-cala-polska-opeael2-i1685124050.html

    Sent from my X10i
     
  18. goldphoenix

    goldphoenix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Janikowo
    komar251 problem w tym ze konsola mi odczytała asasin creed :brotherhood potem miałem aktualizacje dałem ze tak i wgrało mi najnowszy dash i konsoli niggdy niepodlanczam do sieci a czytalem ze jesli teraz aktualizowalem konsole z plyty ac:brotherhood i np podlacze sie do sieci to ban murowany przynajmniej tak czytałem pozdro
     
  19. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    To sciagnij aktualizacje z internetu, nagraj na cd/pendrive i tak zainstaluj.
     
  20. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Jaki masz dash w konsoli ?
    Na ixtrime 1.51 robi się to inaczej.
     
  21. goldphoenix

    goldphoenix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Janikowo
    dash w konsoli posiadam 2.0.126.25.0 taki mam
     
Wczytywanie...

Poleć forum