1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

AP 2.5 A Orginalne Gry

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez Xonee, Grudzień 25, 2010.

  1. Xonee

    Xonee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    144
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jestem mocno z tylu jezeli chodzi o nowe zabezpieczenie AP 2.5 i tu moje pytanie

    Jezeli mam przerobiona konsole na X1.61 to czy orginalna gra z zabezpieczeniem AP 2.5 odpali bez problemu z najnowszym dashem ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Tak. Wszystkie oryginalne gry z AP 2.5 działają na każdej przeróbce i nie dają ani flagi ani bana.
     
  4. szybki_25

    szybki_25 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To jakim cudem mi nie działa orginalny NFS Hot Pursuit na nowym dashu 2.0.126111.0 i pokazuje mi żebym skontaktował się lub wszedł na stronę microsoftu.Mam wersję premium konsoli z podmienionym napędem z liteona na samsunga z Ixtreme1.5.Czy ktoś mi wytłumaczy co jest grane???
    Gram tylko offline.
     
  5. blackdevil

    blackdevil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 1, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ożarów Mazowiecki
    Po aktualizacji Dasha będzie ci wykrywać spoof napędu więc pewnie tu lezy problem wróć do starego napędu i powinno być ok.
     
  6. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Wykrywa spoof i tyle to napewno nie wina płytki czy dash'a
     
  7. T0Mmy

    T0Mmy Banned

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    605
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Przez flash tak jest
     
  8. kisiel5577

    kisiel5577 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2010
    Posty:
    136
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie przez flash tylko przez spoof napędu... Bo w oryginalne gry na flashowanym napędzie pograsz bez problemu. Wg. mnie to wykrywanie spoofa napędu jest bezsensu... Wielu graczom którym starszy napęd się popsuł, a chcieli po prostu wymienić taniej, nie chodzą teraz oryginalne gry ; /
     
  9. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    <facepalm>
    Będą chodziły i oryginalne - jak zrobisz spoof na Lite On
     
  10. bulateam89

    bulateam89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2008
    Posty:
    50
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Aberdeen
    głupie pytanie ale nie wystarczy pewnie kupić napęd z allegro i poprostu go podłączyć, trzeba zgrywać klucze czy coś? Można prosić jakies wyjaśnienie.
    Bo widocznie też miałe spoofa i teraz ogyginalne gierki mi nie działają i nawet piraty, a to niby samsung a tu **** ;/
    bo jesli ten samsung był po spoofie to wtedy nie zadziała ?
     
  11. krapkov

    krapkov Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jeśli napęd po spoofie to może nie działać. Wystarczy kupić taki na jaki jest Twój napęd spoofowany. Odczytasz to podłączając go do kompa. Odczytasz tam też Twój dvd-key, który musisz wgrać do tego napędu, który kupisz inaczej nie będzie działać. Niektórzy na allegro od razu Ci wgrają klucz jak im go wyślesz. Jeśli spoof był z lite-on'a (zwykle tak jest) to nie ma znaczenia czy był to v1, v2 czy v3 wystarczy, że będzie znowu lite-on.
    Zapomniałem dodać, że jeśli któryś złapał flagę to mogą nie działać nawet oryginalne gry z zabezpieczeniem AP2.5
     
  12. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Nie słyszałem żeby ktokolwiek mając flage nie mógł odpalić gry?

    Mogę źródło jakieś potwierdzenie?
     
  13. bulateam89

    bulateam89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2008
    Posty:
    50
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Aberdeen
    czyli poprostu trzeba kupic nowy naped a nie od kogoś używkę? bo flaga jest na napęd czy na konsole - bo coś mi tu nie pasuje.
     
  14. krapkov

    krapkov Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    musisz zmienić napęd na taki jak miałeś fabryczne. Z tym nie odpalaniem gier z flagą mogę się mylić
     
  15. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Flaga jest na konsole, musisz kupić napęd taki jak miałeś w konsoli przed podmianką. Możliwe też jest wsadzenie innego, zasada z tego co pamietam jest taka: Miałeś dvd który obsługiwał A.P 2.5 to musisz mieć taki DVD-Rom w klocku, miałeś przy zakupie konsoli DVD-Rom który nie miał A.P. 2.5 to do podmianki bierzesz taki co nie obsługuje zabezpieczenia.

    Może być używka...
     
  16. bulateam89

    bulateam89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2008
    Posty:
    50
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Aberdeen
    a jaka wersję Liteona wybrac bo są 3 z tego co sie dowiedziałem, czy to ważne jaką wybiore bo nei mam pojęcia jaka była na początku przed spoofem na samsunga, i teraz bede musial szukac kogos kto mi sprzeda naped, pobierze moj klucz z samsunga i wgra go do tego nowego litka. ;/ kurka
     
  17. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Z tego co wiem to mało ważne, ważne aby posiadał zabezpieczenia A.P 2.5 a jak wiadomo każdy litego go posiada.

    Z powodu ze nie jestem specjalistą zaczekaj na odpowiedź "starszych" użytkowników.
     
  18. bulateam89

    bulateam89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2008
    Posty:
    50
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Aberdeen
    starsi użytkownicy odpowiedzcie dokładnie... :)
     
  19. krapkov

    krapkov Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    napisałem Ci już w innym temacie, że jeśli był lite'on to nie ma znaczenia czy był to v1, v2 czy v3. Wystarczy, że będzie lite'on. Jak podepniesz napęd pod kompa to w JungleFlasher będziesz miał w jednej zakładce i klucz napędu i napisane jaki napęd był oryginalnie. Jeżeli nie czujesz się na siłach żeby to zrobić samemu to wyślij napęd komuś kto Ci to zrobi. W razie czego możesz napisać do mnie na PW
     
Wczytywanie...

Poleć forum