1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

AP 2.5, iXtreme LT, wersja systemu 2.0.12611.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez D.L., Listopad 20, 2010.

  1. D.L.

    D.L. Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Istnieje jakakolwiek możliwość uruchomienia gry z AP 2.5 (przeróbka obrazu ISO, activate.iso - cokolwiek) czy pozostaje czekać na LT+?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Onicniepytaj

    Onicniepytaj Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    5421
    Polubienia:
    1661
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Śląsk!
    Czekać.
     
  4. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
  5. D.L.

    D.L. Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mnie nie zależy żeby było bezpiecznie - jestem offline cały czas.
     
  6. punxhc

    punxhc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Właśnie, wszędzie tylko oczekiwanie na LT+, bo wszyscy chcą grać online. Ale ja też gram tylko offline i wolałbym juz nie flashowac (mam iXtreme 1.6). Czy jest/ma być na to sposób? Jakaś zmiana wave / patchowanie obrazu?
    Pewnie nowego dasha trzeba będzie wgrać, ale czy da się uniknąć reflasha? Mogę być oflagowany, to nie problem bo do netu się nie będę podłączał.
    Czy ktoś wie czy będzie można uniknąć w takim przypadku reflasha?
     
  7. _PlamKa_

    _PlamKa_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ŁĘCZNA
    Odświeżam , mój brat ma ten sam problem .
     
  8. D.L.

    D.L. Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    punxhc dobrze to podsumował. Ponawiam pytanie.
     
  9. orzelorzel

    orzelorzel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    jak na razie nic nie wiadomo czy będzie jakiś paczer, sądząc po tym że lt+ jest już testowany, to raczej nie będzie nic takiego co mogłoby "poprawić" obraz płyty by nie było w nim ap25. Tak więc NIC tylko ponowny flash napędu.
     
  10. antonio350

    antonio350 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2008
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam kolegów.Jest sposób na uruchomienie gier z AP 2.5 wystarczy przeczytać pierwszy post i postępować według instrukcji.Jest temat na forum:Jak zagrać w gry AP 2.5 bez LT+ na Lite On'ach?Zapraszam do lektury.Tylko trzeba miec dash starszy od najnowszego.
     
  11. Grzechu988

    Grzechu988 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  12. Damian82

    Damian82 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy gdy skorzystam z instrukcji "Jak zagrać w gry z AP 2.5 bez LT+ na Lite On'ach?" to po wgraniu tych aktualizacji avtary pozostaną czy nie?
     
  13. simnok

    simnok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy mając dasha 9199 i LT 1.0 mogę zostać oflagowany grając w fable 3 ??
     
  14. r1023

    r1023 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 19, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    ja zastosowalem ta metoda , z tymi aktualizacjami czyli "Jak zagrać w gry z AP 2.5 bez LT+ na Lite On'ach?" i gry z ap25 dzialaja bez problemu, sprawdzalem i konsola nie zostala oflagowana . Avatary zostaja bez zmian.

    a dla 2.0.12611.0 pozostaje czekac na nowy LT
     
  15. stygar

    stygar Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kłodzko
    ja mam dasha 2.0.12611.0 i nie wiem czy moge cos zrobic zeby grac w gry z ap 2.5 a mam na plycie NFS-a HOT prosze o pomoc a nie usuniecie :D
     
  16. szymonsr92

    szymonsr92 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja mam dasha 20124160_BETA to jak mam skorzystac z tego tutka?: " Jak zagrać w gry AP 2.5 bez LT+ na Lite On'ach?"
    jest napisane w nim ze potrzebujemy 9199
     
  17. Paso_holik

    Paso_holik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    178
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    jak masz liteona to już nie skorzystasz, zostaje tylko wrzucenie LT+
     
  18. szymonsr92

    szymonsr92 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sorry ze pytam ale ten lt+ to jest nowszy dash czy flash napedu, jesli dash to jak to wgrac i z kad sciagnac
     
  19. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jest to fw napędu.
     
  20. mrow007

    mrow007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kolega mi cos mowil, ze na jakims starszym dashu z kinecta na przerobce 1.61 da sie jeszcze cos zrobic zeby grac. To ktory dash to ten taki starszy kinect?
     
  21. stygar

    stygar Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kłodzko
    YouTube - Xecuter testing iXtreme LT+ fw and Need For Speed Hot Pursuit - FU AP2.5 lol tu jest filmik jak odpalaja NFS-a ja czytalem ze mozna na najnowszego dasha wgrac LT+ i nawet probowalem ale nie wyszlo , a wszedzie pisza cos innego wiec napisalem tutaj bo wydaje mi sie ze jestescie ogarnieci w temacie :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum