1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ap 2.5, nfs, ac

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Piotrek95, Grudzień 3, 2010.

  1. Piotrek95

    Piotrek95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    Otóż sprawa ma się tak: Ostatnio pobrałem NFS: Hot pursuit i mi nie działała. Zaktualizowałem Dasha, do tego białego i niestety dalej nie chce się odczytać. Do tej pory wyczytałem, że jest to spowodowane zabezpieczeniami: AP 2.5. Nie mam pojęcia o co dokładnie z tym chodzi. Chciałbym, abyście mi pomogli i podali to co muszę zrobić, aby gry mi działały na mojej konsoli.

    Dane:
    iXtreme 1.4 (raczej)
    Konsola kupiona w maju 2008
    Patchowałem jak dotąd gry programem 3rd.wave.patcher, czyli wave to chyba 3. :)

    Z góry dzięki i pozdrawiam!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Krwawy Mechanik

    Krwawy Mechanik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gryfino
  4. Piotrek95

    Piotrek95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A czy da radę wgrać dasha z płyty?
     
  5. Paso_holik

    Paso_holik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    178
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    osobiście bym poszedł w przeróbke LT+, ale możesz spróbować metody 3 dashy , ale bez instalacji z płyty AC,NFS'a tylko z plików , bo używasz wave patchera i dash z płyty AC będzie nieorginalny, uszkodzony. Metoda 3 dashy może skończyć się tylko flagą i brakiem uruchomienia gry.
     
  6. Piotrek95

    Piotrek95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jaki sposób wgrać te LT+? I trzeba później jakoś specjalnie patchować, albo coś robić?
     
  7. atmpitbull

    atmpitbull Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    143
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Udaj się najlepiej do jakiegoś serwisu konsol i Ci wgrają koszt 50-90zł. W grach NFS Fable i Assasins Creed trzeba dogrywać patche które dostępne są tutaj wraz z instrukcją LT+ AP2.5 Patches - Download ! - Team Xecuter. Kolejne gry co będą wychodzić będą już miały raczej wgrane patche oczywiście bez wersji PL :).
     
  8. Raffcio

    Raffcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    231
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wystarczy dobrze Abxa ustawic a patche same sie wgraja przy sprawdzaniu obrazu :)
     
  9. atmpitbull

    atmpitbull Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    143
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie dotyczy to gier PL i których nie ma w bazie abgx.
     
  10. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Pisząc prościej, innych releaseów gier niż te, nie spaczujesz:
    Kod:
    Need For Speed Hot Pursuit - NTSC - COMPLEX
    Need For Speed Hot Pursuit - PAL - LoCAL
    Assassin's Creed Brotherhood - RF - GLOBAL
    Fable III - RF - MARVEL
     
  11. T0Mmy

    T0Mmy Banned

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    605
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Temat był mówiony setki razy . Dziwię sie że ludzie nie potrafią korzystać z wyszukiwarki tylko czekają aż ktoś im powie
     
  12. termit92

    termit92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2010
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    żeby wgrać LT+ to trzeba rozłożyć Xbox wyciągnąć napęd i podłączyć go do PC. A później to już kwestia programów
     

Poleć forum