1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ap 2.5

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Rapido, Grudzień 5, 2010.

  1. Rapido

    Rapido Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy ap 2.5 byl tylko straszakiem dla graczy z przerobionymi konsolami?? Z tego co wiem to tylko trzy gry maja to zabezpieczenie, a mianowicie AC:B, NFS:Hop pursuit i Fable 3. Czy sa jeszcze jakies tytuly z tym zabezpieczeniem??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Otwrate

    Otwrate Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Fable 3 nie ma AP 2.5, nie rozumiem zupełnie o czym piszesz. Microsoft miał wycofać wszystkie gry i udostępnić je do sprzedaży po wytłoczeniu ich z AP2.5? AC i NFS to są świeże gry, więc mają AP2.5 i licz się z tym, że wszystkie następne też będą to zawierały.
     
  4. KNAR

    KNAR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    404
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Póki co nie.
     
  5. BCG-pl

    BCG-pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    583
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    nie wiem o czym ty piszesz bo fable 3 MA ap25...
     
  6. Gumis1985

    Gumis1985 Banned

    Dołączył:
    Luty 10, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków, PL


    F3 ma AP'ka. Sąd ty masz takie info że nie ma. Nie wiesz to nie wprowadzaj użytkowników w błąd.
     
  7. Otwrate

    Otwrate Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Wiele osób pisało ,że Fable 3 im działa, zaś już AC:B nie. Zresztą mi Fable 3 działała, pomimo ,że mam ixtreme 1.6 i nie robiłem metody 3 dashów, Xboxa mam zeszłorocznego, gdzie raczej montowane już były Liteony. Skoro jednak mówicie, że ma, pewnie macie racje, możliwe, że to ,iż AC:B nie działa innym pomimo tego, że F3 działa jest spowodowane czymś innym, anwyway przepraszam za wprowadzenie w błąd.
     
  8. sledzik

    sledzik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sorry ze odkopuje, ale mi tez fable 3 dziala na iextreme 1.6 po odpaleniu przez activate.iso

    konsola xbox premium 20gb falcon z napedem lite-on
     
  9. dav10

    dav10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    116
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gliwice
    Ja czytałem że Fable 3 bez LT+ i metody 3x dash działa tylko "wybrańcom". Czyli, że mają szczęście że im działa.
     
  10. shibby20

    shibby20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    fable3 dzialalo mi na ix1.61ns z dashem 8955. Sprawdzalem obraz przed nagraniem i nie mial AP2.5
     
  11. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Fable 3 ma AP 2.5 ale na starych dashach szło go odpalić sam go miałem na dashu 8955 po w graniu nowego 12611 musisz mieć już LT+ inaczej ci fable 3 nie pójdzie
     
  12. shibby20

    shibby20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    taa?? to udowodnij! Wrzuc wynik z abgx i pokaz ze ma AntiPiracy2.5.
    Jak wroce do domu to ci udowodnie ze nie ma.
     
  13. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
  14. cezarrys

    cezarrys Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A czy ktoś już wie jak zrobić żeby AC B chodziło chociaż ma zabezpieczenie AP2.5, Mam Fable 3 które tez posiada AP2.5 i jakoś nie miałem problemu z uruchomieniem a dziś chciałem zagrać w AC B no i płyta do wywalenia. Płyte czyta ale jak wezme uruchom to po chwili czarny ekran no i komunikat "Nierozpoznana Płyta" (a w menu widac nawet obraz z gry)
     
  15. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Poszukać na forum o AP 25. Fable III nie zawierało aktualizacji (było przez premierą Kinect Dasha), która aktywuje AP 25 na konsoli, po wgraniu nowej aktualizacji, F3 przestało ci działać. Proste.
     

Poleć forum