1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ap 2.5

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez theragorn, Marzec 29, 2011.

  1. theragorn

    theragorn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2010
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam . Wgrałem ostatnio aktualizacje z crysisa 2 tak , iż teraz posiadam dashboard 12625 i chcialbym pograc w te 6 tytulow (cody fable nfs acb hr), ktore sa blokowane po wgraniu tego dashboarda. Co mam zrobic mam ixtreme l 1.1 bodajze (przerabialem w czerwcu zeszlego roku moze ktos mi podpowie) ,
    Ps dodam iz sprawdzalem te tytuly i odziwo fable dzialalo przepuscilem przez abgx i pisalo : ap 25 reply sector is blank . Moze to jest jakis sposob .Prosze o szybka odpowiedz i z gory dziekuje.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    wgraj LT+ 1.1
    ale i tak już chyba oflagowałeś xboxa
     
  4. theragorn

    theragorn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2010
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    I tak nie zamirzam i niegdy nie zamierzalem wchodzic/grac przez live , jest jakis inny sposob poza lt + 1.1?
     
  5. kris_wro

    kris_wro Banned

    Dołączył:
    Marzec 29, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Z tego co wiem to nie.
     
  6. theragorn

    theragorn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2010
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a czy moge go jeszcze przerobic dodam ze nie dostalem zadnego klucz z napedu .
     
  7. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Tylko przeróbka przez cięcie ścieżek.
     
  8. theragorn

    theragorn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2010
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  9. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Skoro masz klucz, to wczytaj go Jungle flasherem NAJNOWSZYM, wsadź lt + i wgraj przez sata w kompie i zasilanie z xboxa. Instrukcja w dziale firmware napędów.
     
  10. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    chłopie o czym ty mówisz...nie ma juz cięcia sciezek nawet w przypadku braku klucz i starego lt....
    i ty dales ogłoszenie w dziale uslugi??


    zastanów się stary hehe
     
  11. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Pomyliło mi się - PMT (zgadza się)?

    A ogłoszenie dałem bo nie bawie się w takie rzeczy (np. pmt i probe)
     
  12. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    aha to tnij i lutuj dalej hehe....nei oblatany jesteś zbytnio bo pmt można bardzo latwo zrobic
     
  13. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Nie bawie się w elektronike. A flashowanie xboxów to moje hobby a nie zarobek.
     
  14. theragorn

    theragorn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2010
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No a czemu to Fable działa ????
     

Poleć forum