1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ap.25 i lt+ 2.0

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez pwojtek5, Maj 24, 2013.

  1. pwojtek5

    pwojtek5 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 5, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam, czy gry z ap.25 nie mają możliwości działania na lt 2.0, czy do tego konieczny jest lt 3.0 ? (wiem , ze trzeba zmienic topologie)
    Dziękuje.

    abgx: screenSHU - The fastest screen capture ever.

    Przepraszam, nie wiem jak edytować post...

    -=SETH=- // Szary trybik to edycja
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kanonierzyk

    kanonierzyk Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2012
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Sam mam gry z ap.25 na lt 2.0 wystarczy cofnąć topologie i wypalać
     
  4. pwojtek5

    pwojtek5 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 5, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jest napisane "The first 12 sectors..." i wyskakuje mi informacja, że płyta jest nieobsługiwana.
     
  5. pwojtek5

    pwojtek5 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 5, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  6. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Masz tyle odpowiedzi na zadane pytanie że ······


    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  7. pwojtek5

    pwojtek5 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 5, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    @UP
    Serdecznie dziękuję za bogątą treść, lecz dalej nie mogę rozwiązać problemu.
    Pozdrawiam.
     
Wczytywanie...

Poleć forum